Kizilkayabebek Kızlar sigarayı bırakamıyorum. Adet günüme göre 8 ultrason a göre 5 haftalık gözüküyor bebeğim. 2 3 günde bir paket amca bitiyor bunu daha da azaltmak hatta içmemek için neler yapabilirim ve kocam da içiyor neler yapabiliriz
Selenaysss Kizilkayabebek canım bende 10 haftalık oldum bugün tam ve öğrendiğim günden beri günde 4 tane içiyordum birden bırakamam diye aynı zamanda eşim de sigara kullanıyor. Ama son bir haftadır sigaradan tiksindim resmen ne kokusu düşüncesi bile migdemi bulandırıyor azaltmaya bak insallah sende tiksinirsin çünkü vicdan olarak hiç rahat değildim 🙏 kendini oyalamaya bak bol bol su iç gerekirse tiksindir
Havva- Kizilkayabebek zamanla kendiliğinden bırakıyorsun zaten her içtiğinde bebeğinin zarar göreceğini düşünüyorsun bende öyle oluyor 2 3 günde 1 tane içiyorum o bile çok üzüyor beni iki kez çekince atıyorum hemen
nergiz__ Kizilkayabebek Bir yolu yok bıraktım deyip bırakıcaksın içme isteğinden gebersen de içmiceksin büyük riske atıyorsun bebeğini 3 hafta gerideymiş dediğine göre hala bir yol mu arıyorsun bırakmak için üff ben niye sinirlendimki bu kadar
08Hale80 Kizilkayabebek geç döllenmede olabilir benim de böyle olmuştu sıkmayın çanınızı sonradan toparlanıyor sigara konusunda ise ilk öğrendiğim zaman paketim bitsin birakıcam dedim üstüne bir paket daha aldım dedim ki birden bırakmazsam olmucak diyip bıçak gibi kestim 3 aydır ağzıma sürmüyorum çok zor ama imkansız değil oluyormuş yani
nergiz__ Kizilkayabebek ben de içiyordum gebelikten önce eşim de içiyor hala ben öğrenince 1 2 tane nefsim körelsin diye içtim 6. Haftada biraz da tiksinme gelmişti hemen bıraktım bidaha ağzıma sürmedim doğduğunda en ufak bi sağlık sorunu olsa vicdan azabı çekmemek için, sen de inşallah bırakırsın