Sema99 Denizim teşekkür ederim Canım benim adet sancısı gibi başlıyor belden çıkıyor karnına doğru birden geliyor ama ara ara gelip saatini tutmuyorsa düzensiz sancılardır ama saati dk bası geliyorsa gerçek sancıdır bide benim göbeğim inmeye başladı
Denizim Sema99 benimde iki gundur gobegim daha asagida esimde farketmis oyle soyluyor, akitilarimda artti,yaklasiyor sanirim dogum🙄
Sema99 Ayselcnt Denizim Bebek büyüdüğü için artık gelişimini tamamladığı için agrılar oluyor kolay değil bi can taşıyoruz ve içimiz yara oluyor doğumdan sonra bu agrılar hepsi gecer
Domatesimm mrvdrmz heyecanla bekliyorum 😍 sancı gelince ay acaba diyorum saate bakıyorum ama düzenli olmuyor 😂😂
Yasinoznur DemetCeylan çatı muayenesi olmak zorunlumu canım bende 37+6 oldum da istemiyorum çatı muanesi Allah korusun bebeğin neresne geldiğini bilemiyolarmia bebeğin suyu geliyormuş erken doğum oluyormuş yani onermiyor kimse. Bende korkuyorum
Ayselcnt Yasinoznur 37+6 dan sonrası erken doğum değil ki.. Ben oldum çatı muayenesi hiçte bilet olmadı bin oldu bitti..
DemetCeylan Yasinoznur erken Doğum olmasın diye geç yapılıyor zaten doğumu başlatsa da sorun olmayacak bir tarihte yapılıyor. Çatımın durumuyla bebeğin yapısı uygun mu diye bakmaları gerekiyor ben istiyorum eğer zorlanacaksam sezaryen tercih ederim
Yasinoznur DemetCeylan canm sorun değil baksınlar ama hani bebeğin neresine geleceği belli olmuyomus falan dediler gözüne falan geledebiliyomus dediler hani bebek olede biliyomus duyunca korktum yani
Aysegll Yasinoznur çatı muayenesinden bende çok korkuyordum herkes açılı kanamalı geçiyor dediler apartiyorlar sen kendini kasmadik doktoruna bırak zaten kolunu sokmuyor 2 parmağını sokuyor aşağı yukarı yapıyor o kadar 1 2 saniyelik saatlerce yapılan birsey değil .
Yasinoznur DemetCeylan orasida doğru peki sen çatı muanesi yaptirdinmi cnm aciyomu ben çok korkuyorum
DemetCeylan Yasinoznur ben yaptırmadım ama doktorum 10 saniyelik birşey olduğunu acılı birşey olmadığını söyledi. Ben biraz kasılan biriyim acıyabilir belki ama tehlikeli birşey değil o yüzden içim rahat senin de rahat olsun
mrvdrmz Yasinoznur benim kadar kendini kasan yoktur heralde ama çok rahat geçti çatı muaynem hiç canım acımadı