SinemOrkun Hamile gibi görünmesi sanırım 5. Aydan sonra oluyor. Ondan öncesi bebek gibi değil göbek gibi görünüyor.
Faziletttt IlaydaOrhanKopuz 15+1 günlük hamileyim biraz çıktı karnım heleki yemekten sonra baya bir belli oluyor
maat Esraumit Yaaa herkes şok karnımın çıkmasına. Çıkmasını geç çatlamasına😁 İçerden içerden hemen yırttılar beni sıpalar❤️
Mmelek 22 den sonra gözle görünür çıkmaya başladı benmde. 26 dayım şuanda artık yeni yeni kıyafetler almaya başladım. 🙈🤰🏻
istanbulluanne Rasev Bende 15teym arkadasmn 12 de falan baya vardi kardesm diyor abla bizi kandirmiyorsun dimi bak orda kesin bebek var 😂
Gazel IlaydaOrhanKopuz 30 ta biraz çıkmaya başladı 34 haftalığım şimdi ama hala dar birşey giymediğim süreçe çok belli olmuyor Herkesin gerçekten genetik be fiziksel durumuyla alakalı 💜
IlaydaOrhanKopuz Gazel evet sanırım öyle ama daha önce iki tanr kaybım olduğu için nedense bi an önce çıksada görsem diyorum.psikolojik heralde.ama sabırla beklemem gerek demekki 😌
Sinyoritaaa zgeDenizKaramanAtmaca aaa aynıyız 😍😍 benim karnım dümdüz şuan bazılarının iç karnı geniş olurmuş ondan çıkmazmış bana da doktorum erken daha 16. Haftadan sonra belli etmeye başlar karşıdaki hamile olduğunu anlar dedi 😀😀
Gazel IlaydaOrhanKopuz Bende çok hevesleniyordum öyle büyük göbüş otururken kalkarken böyle zorlanıyım naz yapayım diye ama çıkmıyor sağlıklı olsunlarda bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız inşllah hem son aylar zor gerçekten çok büyümesine yine heves etmeyin☺️