Captainpilotz 4cocuklu yok canım normal ya 3 çocukla maşallah 😄 2 kişi daha rahat olur bide başında durunca yapıyolar mecburen
4cocuklu Captainpilotz ayy geldiler hala.yapiyolar saat 11de geldiler cok yavas agirlar bide ya bakalim.nezaman bitcek
pink_dream25 Captainpilotz çok iyi bence bana gelen kahvaltsını benden yiyo öğle yemeği yiyyo kahve içiyo günde 10 kere dinleniyo 250 alıyo
pink_dream25 Begumhane bana gelende viledayla yerleri üstten silmiş yatak odasının tozunu bile almamıştı
Begumhane pink_dream25 o yüzden başında beklemek lazım ama olmuyor işte çalışınca insan istiyor ki işten gelince evi tertemiz olsun o kadar parayı verip bide izin günümü ayırmak istemiyorum
Captainpilotz pink_dream25 ben temizlikfan’ı tavsiye ederim bi bakın netten isterseniz bide yukarda ki arkadaşın da bugün gelecekti ona da soralım isterseniz istanbuldaysanız
Captainpilotz Begumhane tabi sizde haklısınız parayı önden vermeyin naçizane tavsiyem bir de beğenmezsem keserim fiyattan falan diyin ne yazık ki parayı alınca bazıları yapmıyor işi
4cocuklu Geldiler 11de saat 12 bucuk.olmus bi sigara alirsin artik. Falam dedi.aldim bende smdide diyoki bi siftah atarsin diyo bana ya bakalim yarinda ayni sormadan baska.bayan anneme gelcek bakalim onunki nasil cikicaklar
Captainpilotz 4cocuklu firmasına şikayet edin yaa memnun kalmadıysanız genelleme yapmak istemiyorum ama genelde böyle sorunlar çıkıyor
Captainpilotz Mucize_ ben temizlikfan diye bi firmadan çağırdım memnun kaldım internet sayfaları var bakabilirsiniz