denizmanzarasi Yumurtlama ve çatlama gününden kaç gün sonra gebelik testinde en erken pozitifi gördünüz hanımlar?
tipikbiryayburcu denizmanzarasi Selam, benim 11 Martta çatlama oldu bende 21 Martta test yaptım çok silik çıktı kan verdim pozitifti :)
elisam1206 denizmanzarasi ben ovulasyon süreci bittikten hemen sonra test yaptım adetime 9 gün vardı ilk silik çıktı 😂ben yoktur dedim ama 3 gün sonrası tekrar yaptım daha belirgin çıktı ama yine çok net değildi en son adet günü yaptım net çizgi çıktı
denizmanzarasi tipikbiryayburcu canım 22-23 yumurtlama 24 çatlama oldu ama sanki olmadı bu seferde diye kendi kendimi düşünüyorum olsa bile daha çok erken farkındayım ama niye böyleyiz bilmiyorum 🙈
denizmanzarasi elisam1206 ovulasyon bittiğinde nasıl adetinize 9 gün kalıyor erken mi yumurluyorsunuz 🧐☺️ Hayırlı olsun size de bu arada🥰🥰
elisam1206 denizmanzarasi zaten adet tarihinin ortası olmuyor mu 😂ben uygulamaya göre bakmıştım 15 gün gösteriyordu 😂
elisam1206 denizmanzarasi yani bildiğim kadarıyla adet bittikten sonra 14 yada 15. Gün oluyor o sürece kadar da yumurtlama oluyor sonra normale dönüyor
denizmanzarasi Elifcc evet canım erken tabii ki yani anca oluşmaya başlamıştır bir şeyler ki idrarda bu geç ortaya çıkıyor, tarihlerimiz yakınmış seninle☺️☺️
denizmanzarasi elisam1206 canım şöyle diyorlar çatlama olduğu günden sonraki 14.gun gelecek adet tarihinin ilk günü oluyormuş o yüzden sen 9 gün kalmisti diyince sasirdim
elisam1206 denizmanzarasi adet bittikten 3 gün sonra uygulamada ovulasyon süreci diye yazıyordu 15. Güne kadar sonra normal yazıyordu ben ona göre yapmıştım testi 😂gerçi bende şaşırmıştım çıkmasına
Elifcc denizmanzarasi benim de klasik adet önce belirtilerim var sadece akıntım var ama öyle hani aşırı yoğun değil 🥺
denizmanzarasi Elifcc ay onları hissetmeye baslayinca moralim bozuluyor modum düşüyor benim😔 Ama kimisi de adet ile ayırt edilmez diyor ağrılar için ins bebislerimiz bizimledir canım 🥰🙏🏻