6263826 Kızlar bugün ikili test sonucuma göre herşey güzel çıktı. Bebekte moleküler olarak hiç bi sorun çıkmadı fakat doktor yaşa göre orta riskli çıktpımı söyledi. Ve fazla bi açıklama yapmadı. Yaşım 24 bu arada. Başına böyle durum gelen var mı.
satigul 6263826 erken yaştaki gebeliklerde genelde oluyormuş o canım. Ben 24 arkadaşım 26 yaşında ikimizde de çıktı ama doktorum hiç bahsetmedi bile arkadaşım söyledi normal olduğunu ona öyle demiş doktoru
CigdemSenol 6263826 Canım ben 30 yaşındayım bende yas riski falan çıkmamıştı. Sistem bebegin ense kalınlığı anne taşı vs sisteme girdiğinde sistem otomatik olarak bir sonuç veriyor. 2 li tarama testinde önemli olan bebegin ense kalınlığı. İkili tarama testinde bir sıkıntı yoksa 3 lu 4 lu test vs yapmıyorlar. Sadece 5. Ayda detayli ultrason var. Saglikla kucagina al ❤
Elifaltun 6263826 24 yasta nasil yas riski cikiyor yaa 31 yasindayim benimde cok az yas riski cikti takilmayin ona allahin izniyle bisey olmaz
Emsare Resim atarsanız belki neden anlayabiliriz benim de sonucum sınırda çıktı doktor 4lü test önerdi :()
6263826 CigdemSenol bebekte hiç bi sıkımtı olmadığını söyledi zaten. Sadece öyle bi şey söyledi anca kafamı bulandırdı. Teşekkür ederim 💖