Nundiyebiri Denizin ayyyy canım hiç sorma bu gün ve dün hiç hissetmedim bide karnım düştü diye aglaya aglaya hastaneye gittim doktor hissetiklerin gazdı gaz gidince karın şişliğinde gitti harekette gitti çok az hissermişiz 😄😄😄bir gün hissedip üç gün hissedeneyebiliriz
buiyimi Denizin 21 haftalığim her gün hissediyorum ama benim 2. Gebeliğim. Ilkinde bu kadar hissetmiyordum
September_ Denizin şu an 21+5 iz. o kişiden kişiye göre değişir canım ben 18 den beri her gün hissediyorum hatta pıt pıt olarak çok az hissettim. 19 dan beri hep şiddetli tekmeler hissediyorum hatta karnıma bakınca bebek hareket ettiğinde karnımda hareketleniyor. Sanırım iç karnım dar
Emn_dgn Denizin kesinlikle hissedilmesi gerekmiyor bende tam net her gün hissetmiyorum kendinizi korkutmayın lütfen
Ozge890 Denizin inanki 26 haftaligim doğru düzgün hissedemiyorum gerci bebege kalmış cani isterse hareket ediyor😁😁
Greyfurt Denizin her gün hissedemeyebilirsin canım doktorlar bile diyor 28 haftaya kadar düzensiz ılur diye eğer bebek sakinse onunda etkisi var canını sıkma
Nundiyebiri Denizin ben şuan 21 haftalıgım bu zamana kadar hisettiğim gazmış bebegin nerde oldugunu gösterdi bana doktor buralarda hareket hissedersen normal dedi gösterdiği yerde hiç hissetmedim
Ozge890 Denizin evet oluyor bazen hissetmiyorum cok hafif hissettiriyor oda arada bi oluyo cok hareketli bi bebis değil belki bu dönemlerde öyledir ama ne biliyim 🤦♂️🤷♂️
Dareyn Denizin 30.haftama girdim 28 den sonra her gün hissettim hatta artık çıkacaksan çık oğlum diyorum 😂 Hiiiç merak etme Birtanem hissedersin sakın kafana takma 🌸🥳
Burculi06 Denizin hiç korkmayın bende bu gün çok hafif hissediyorum bazı günler çok hareketli bazen hiç yok gibi normal 22+2 deyim ve hiç hareketlerini takip etmiyorum strese girmeye gerek yok bence.
sibelalp İlk gebeliğimde her gün hissetmiyordum ama ikinci gebeliğimde 14 haftadan beri hisediyorum ve 18 den sonra çok güçlü hareketleri her gün ve çok hisediyorum galiba ikinci gebeliklerde karın kasları daha zayıf olduğu için daha çok hissediliyormuş