Nusyaa Beni burdan tanıyanlar bilir 2.tüp bebek denemem ve bugün transferin 10.günü sabah evde test yaptım pozitif çıktı kan verdim ve hamileyimmmmm ❤️ bunu yazmayı okadar hayal etmiştim ki 5 yılın hasretiydi bu. Bana destek olan dualar eden herkese çok teşekkür ederim hepinize çok dua ediyorum ve etmeye de devam edicem. Asla umudunuzu kaybetmeyin ve Allaha sığının duayı bırakmayın
Ates21 Nusyaa Hayırlı uğurlu olsun rabbim sağ Salim kucağınıza almayi nasip etsin gözünüz aydın olsun🙂🌺
Happybsrn Nusyaa 🙏🙏🙏🥳🥳🥳 ben de aşılama yaptırdım inşallah tutar 🤣 bak o kadar bekledin sonunda geldi inşallah 🙏
derindemir Nusyaa yaaaa nasıl mutlu oldum.Rabbim sağlıcakla kucağınıza alıp “doğurdummm” postuda açmayı nasip etsin inşşşş🥳🤲🏻🤲🏻
Nusyaa Eşimin bile haberi yok henüz akşama süpriz yapacağım ona aslında test günüme 2 gün var ben aceleci davrandım erken yaptırdım
Minnosunannesiii Nusyaa ayyyy valla sanki 5 yil sonra ben hamile kalmis gibi sevindim😍😍😍 hayırlı olsun canım benim sakin kendini yorma agur kaldirma yat dinlen sağlıklı beslen rabbim senin bebişini sana herkesin bebeğini kendine bağışlasın olmayanlara da hasret cekenlere de bi an önce ebu duyguyu yaşatsın
Nusyaa Minnosunannesiii Denizin Suzii-90 Nymphadoraa nisan-23 OzgeAlya miniginannesi9 Emine1234 Simge16 Ladybird25 Defnenaz Zeynepsuveannesi heyecanli1anne mbt34 Yoncaglseven vuslatim34 Tgcycl Bfduam Deletedmom15262 Masalannesii Zelsonr Dilek0809 LETHE Elifaltun Hmdsena2019 Xsbry hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için. Öncelikle hamile olanlarra rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bebek isteyenlerede en kısa zamanda hamilelik müjdesini alıp sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah hepinize dua ediyorum yer gök dua üzerine. Bu süreçte bende kimi zaman ağldım kimi zaman umutsuzluğa düştüm bazen içime umut doldu olacağına inandım ama gerçekten çok dua ettim zikirlerimi hiç aksatmadan çektim meryem suresi ve yasini hep okudum. rabbim biliyor ve çok şükür dualarım kabul oldu. Dünden beri evde bayram havası ayaklarımız yere basmıyor biz ağladık ailelerimiz de ağladı sevinç gözyaşı dökmek ne güzelmiş 😢 lütfen hiç umutsuz olmayın bana 5 yıl sonra veren rabbim size de verecek ama zamanı vardır imtihandır diyip isyan etmemek önemli naçizane fikrim
Denizin Nusyaa hayırlı olsun canım benim maşallah tütütü Allah sana ve bebeğine bol uzun ömür versin🧿🙏
Suzii-90 Nusyaa Allah sag salim sağlıkla sihhatle kucaginiza almayı nasip etsin inşallah herkese de nasip olsun 🤲
nisan-23 Nusyaa gözünüz aydın. Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin . Benimde aşılama sonucu negatif ama sizin adınıza sevindim bizede umut oluyor hamilelik haberleri