Hulyavolkan Kızlar merhaba.Bebeğim 28 haftalık doktor boynuna kordon dolanmış bi kez dedi.Ama önemli deil bebeklerin çoğunda olan bir durum dedi.Sizlerde oldumu böle şeyler.Yani korkmalımıyım napmalıyım ya kafama takıldı.
Minnosunannesiii Hulyavolkan çok hareketlimi canim genelde hareketli bebeklerde oluyor diye biliyorum
Busraa223 Hulyavolkan bende 23 haftalığım ayrıntılıda dolanmış ama sorun yok çözülebilir çoğu gebelikte görüyoruz demişti 1 hafta oldu yarın kontrolüm var bakalım çok sorun yapmıyor doktorlar normal diyorlar inşallah sağlıklıda alırız kucağımıza hepimiz
Eliff1311 Hulyavolkan benimde o haftalarda dolanmıştı bende çok.korkmustum çözer dedi doktor ama çözmedi doğum konusunda endişeliydim bi sıkıntı olur mu diye ama olmadı çok şükür normal doğum yaptım. Sıkıntı etme hareketlerini kontrol et
Hulyavolkan Minnosunannesiii Hareketliydi canım birkaç gündür yavaşladı hareketleri.Bugün kontrolüm vardı doktor önemsemedi ama ben korktum 🥺
huzur- Normal 3 tur dolanan düğüm olanlar da sağlıklı doğuyor genelde bebekler kolyeli yani kordonlu doğuyor demişti bir uzman ayrıca normal doğuma da çoğu zaman engel değil nst zamanı bebek kalp atışları iyiyse sıkıntı yok