Azranefes Kızlar şu an 30+1im Doğumda vs Yanımda kimse olmayacak bir eşim bir ben çantayı beşiği ne zaman hazırlamam gerekiyor erken Doğum riskim yok ama ne olur ne olmaz diye korkuyorum sizce ne zaman beşiği çantayı hazır etmeliyim ?
Misto Azranefes yani genelde 37 36.haftalarda başlanıyor çanta hazırlamaları ama sizin herşeyiniz tamamsa bebeğin ve sizin yıkayın ütüleyin hazırlayın dursun kenarda ben bu gidişle bu hevesle bu heyecanla simdi bile başlayasım var bi zararı olmaz bence😊
Sahnur Azranefes merhaba ben 36+3 Üm daha bi hafta felan oldu hazırlığa başlayalı yavaş yavaş başlayin bence birikince de insan strese giriyo sürekli bi eksik çıkıyor zaten benin hâlâ eksiklerim var
Silasila Azranefes Ben 32. haftamda herşeyi hazır etmiştim iyikide öyle yaptım şimdi herşey çok zor geliyor
Busehnm Azranefes ben de 30 haftaligim 32yi bekliyorum o zaman hazirlicam, herhangi bir suprrize karsi hazir olsun..
Mervee26 Azranefes 32. Haftada çantayı hazırlamaya başladım. Tamamen hazır diyebilmem 36. haftayı buldu. Şu an 37+3 üm beşiğin tülünü vs sermedim toz olmasin diye ama kurulu bekliyor. Zaten nevresimi, cibinligi vs kurmak en fazla 10 dk sürer 😊