Meltemingo Kızlar doktor benden bir suru test istedi ve bazılarini aile hekimligi yapmiyor testler icin devletten randevu aliyormuyuz hangi bolumu aliyoruz
ilkannelikkk Meltemingo Benden istediği testlerin hepsini sağlık ocağında yaptırabilmiştim ek olarak ne istedi ki acaba 🤔
Meltemingo ilkannelikkk Anti rubella igm toxoplazma igg anti toxoplazma igm anti cmv igm Anti rubella igg bunlar var
smyye_kdr Meltemingo ne için istiyor bunları benden böyle testler istemedi hic bende şehir hastanesine gidiyorum sadece ikili tarama ve ayrıntılı ultrason istedi. onun icin de üniversite hastanesine gitmiştim.
Beyzan Meltemingo devlet hastanesi kadın doğum toxoplazma ve rubella yaptıracağım derseniz yaparlar önemli testler ihmal etmeyin hatta aile hekimliğinde hiç kan vermediyseniz direk kadın doğuma ben hiç test yaptırmadim hepsini burda yapalım da diyebilirsiniz
Hi2018 Meltemingo bu testleri sağlık ocağı veya aile hekimliği yapamaz. Hastaneden kadın doğum bölümü randevusu alın, doktora gebe olduğunuzu Bi akrabanızda kedi ile yakın temasınızın olduğunu toksoplazma testi yaptırmak istediğinizi söyleyin
Beyzan smyye_kdr bunu gebeligin en başında yapıyorlar aile hekimliğine kayıt actirdiniz mi onlar zaten rutin yapıyor pek çok testi ama bu iki test bazı sağlık ocaklarında yok hatta çoğunda yok
pamuk_anne Devlet hastanesi bana sormadan hepsini yaptı bunların. Kadin hastalıklarına randevu alın gebelik için geldim deyince direkt yaparlar