fatMaff38 Masalalya ne tarz istediğimize bağlı. Mesela Elfida ismi çok zarif. Ama diğer beğendiğim isimler yüsra, zümra, efna, zülal, ikra,ebrar vs uzar gider. Ama bu yılın en moda isimleri pek hosuma gitmiyor cunku herkes ayni ismi koyuyor
Kbrsoy Kız ismi bulmak çok zor ya ben Doğa koymaya karar verdim. Şimdiki popüler isimler hiç hoşuma gitmiyor hepsi birbiriyle aynı gibi 🤦🏻♀️
fatMaff38 Pelvan anlamını tam bilmiyorum cinsiyetimiz belli olmadigi icin arastirmadim ama kulağa hoş geliyor 😊
Pelvan Herkes bebisine zarif bir isim koymaya calisiyir 😊😊😁 bende hala hic karar veremeyenlerdenim 🤦♀️ erva en cok hosuma gidenlerden birde zümra ama zaman daraldikca daha kararsiz kalio sanki insan 😊
Masalalya belizdoruk defne guzel kiz ismi bulmak cok zor hem nadir bir isim istiom olsun cok kararsz kaliom
Pelvan fatMaff38 benim icin anlamida isim kadar onemli hepsine birden bakiyorum bakalim umarim güzel bir isim bulabilirz 😊
fatMaff38 Pelvan Evet benim icinde anlamı çok önemli. Cinsiyeti belli olduktan sonra göz ardı etmem 😊 umarım güzel isimler buluruz