Dilek0809 merhaba arkadaşlar ben ilk hamileliğimde geriye çok güzel giderken 24. Haftada kahverengi leke gelmesiyle dr gittim hemen rahim ağzıma baktı 34 mm biraz kısa ama sıkıntı değil kendini çok yorma dedi tabi biz o zaman işin ciddiyetini anlamadık ben yine gezdim 1 hafta sonra yine kahverengi lekelenmem geldi ve ağar topar tekrar dr gittik 25 haftaydim rahim ağzım 26 ya düşmüş dedi bundan sonra hep yat WC ve banyoya kalk çok arada evde yürüyebilirsin dedi dünya başıma yıkıldı tabi progestan ve adalat başladık o gece hastanede yattım hatta serum falan aldım o kadar çok ağladım ki bebeğime aldığım eşyalara bakıp ağlardım bunları giyemeyecek diye annem geldi bakmaya tabi ben hep yattım böyle böyle günler geçti 34.Haftada dr ilaçları kesti ben korkumdan 35 e kadar kullandım tabi ilaçları 😃 sonra bilin bakalım ne oldu kızım 39+4 te doğdu tabi ben 36.haftadan sonra dağ tepe gezdim sürekli merdiven çıktım doğsun diye doğmadı😀 bunu sizlere moral olsun diye yazıyorum çünkü çok iyi bilirim o psikolojiyi yastığım gözyaşından sırılsıklam olurdu eşime bizim hiç çocuğumuz olmazsa ne yaparız falan derdim şuan kızım 2.5 yaşında ve 7 haftalık hamileyim dr 12. Haftada ölçüme göre serklaj atılıp atılmayacağına karar verecek tek diyeceğim dr ne diyorsa yapmanız zor ama sonu güzel sonunu düşünüp sabretmemiz lazım sorusu olanın cevaplayabilirim