Merhabalar hepimize geçmiş olsun öncelikle. Bende 18 haftada serklaj oldum dikiş atıldı. Doktorum bana sürekli yatma dedi cünkü insanız bide sureklı yatamıyoruz ister istemez. Ağır ağır yavas yavas dısarı cıkıp yuruyus yapabilirsin dedi. Tabi cok uzun bir yuruyus degil ben suan 19+6dayım ilk baslarda agrım sızım oluyordu yine adet sancısı gibi arada agrım var ama normalmiş bebek buyudugu içinmiş. Progestan fitil, haftada bir pruloton ayrıca bide kan pıhtılaşması oldugu için kan sulandırıcı oksapar kullanıyorum. Endol kapsül kullanıyordum onu bıraktım. Sureklı yatmıyorum oturuyorum dısarı cıkmıcaksam evde hafif hafif yuruyorum. Sureklı yatınca psikolojik olarak kendımı ıyı hissetmiyorum. Cok fazla düşünmemeye gayret ediyorum çünkü kendimi sürekli dinleyince agrım cokmus gibi hissediyorum. Biraz daha pozitif düşünmeye calısıyorum sizde öyle yapın. Ayrıca kabız olursanız da ıkınabılırsınız. Doktoruma sordugumda bana ıkınabılırsın dikiş bir ıkınmayla bişey olmaz korkma dedı ama yine de kabız olmamaya calıs daha cok sıvı olarak beslen dedı. İnşallah bebegimizi sağ salim alırız. 🌼