bircivcivannesi Selam hanımlar, nedir durumlar hamileliğiniz günleriniz nasıl geçiyor, alışveriş durumlarını ne yaptınız 🥰🌺
Alwayshope bircivcivannesi maşallah güzel geçiyor bugün kontrol var inşallah herşey yolundadır 🙏🏼 Bebiş de içeriden tepinip duruyor aynı anda iki yere vuruyor birisi mideme birisi aşağı doğru ne yapıyor içeride çok merak ediyorum 😂 23 haftalık olduk 4 kilo aldım bakalım ne yapıcam 😂 alışveriş için de ben Mayıs ayında 35 haftalık oğlumu kaybettim karnımda kalbi durdu bir anda o yüzden odası herşeyi hazırdı sadece bir kaç parça kıyafet alıcam onun için de 4-5 hafta daha geçsin de öyle aliyim diyorum herşey hazır zaten ♥️
Nehirimmm06 bircivcivannesi ben de bi gazla aldım dün eşimle 21+5 im beşiğini aldım bi kaç kıyafet aldım :) çok şükür iyi gidiyor mide yanması dışında
Hafise bircivcivannesi alışverişimiz bitti herşey harika agrı sızı yok elhamdulillah 😁 kilo da almadım bekliyoz bakim 😁
Misto bircivcivannesi bizdende 22+1den selamlar🙋♀️ bizim alışverislerimiz tamam cicilerimiz arabamız beşigimiz tamam bezimize kadar tamamız bi minik kızımın gelmesini bekliyoruz🙏💕şuan bi ıslak mendil alma konusunda kararsızım 3buçuk ay var doğumuma şuan bizim yakınımızdaki bi markette 3lü uni baby yeni doğan ıslak mendillerde indirim var alsam koysam stok olarak olurmu sizce kızlar baktım son kullanma tarihleri ta 2023 yılında sona eriyor buarada
Tubican Alwayshope üzüldüm canım ya rabbim hepimizin yavrusunu kucağına almayı nasip etsin ama o kadar büyümüşken neden öyle oldu dr bişey demedi mi
bircivcivannesi Alwayshope Mammyy Teacherella1 Nehirimmm06 Mnevvr53 Misto Hafise isim karar verebildiniz mi peki 🙈
Mammyy Ağzımdaki iğrenç tat dışında iyiyim 😅 beşik araba puset tamam yavaş yavaş kıyafet alıyoruz günlerin geçmesini bekliyoruz ☺️
bircivcivannesi Mammyy o tat mevzusu bende de var maalesef sürekli ağzıma bı şeyler atıyorum tat değişsin diye yine eski haline dönüyor 🙈 beşik, ev tipi anakucagi, yavaş yavaş kıyafet almaya başladık biz de bebek arabasına karar veremiyorum siz ne aldınız ☺️
Mammyy bircivcivannesi elele jet kabin aldık biz ☺️ tamamen pratik ve kullanışlı olması bizim için önemliydi. İncelerken puset içinde uygun olduğu gördük bütün soru işaretleri gidince aldık 😊
Alwayshope Tubican amin Allah razı olsun çok sağolun ♥️ Yok hiç bi sebep yoktu sadece biraz gelişim olarak kol bacak bir iki hafta geriden geliyordu o kadar ama hareketleri falan çok güçlüydü suyu normaldi kordon dolanmamıştı plesanta yaşlanmamıştı doktor ani bebek ölümü dedi ama biraz doktor ihmali de olabilir diye düşünüyorum ben cünkü son haftalara doğru gelişimi zayıflamıştı burdan okuduğum kadarıyla doktorlar böyle durumlarda erken doğumu öneriyo benim doktorum hiç bi şekilde uyarmadı beni. Zaten gece çok iyiydi sabah uyandığımda hareket yoktu kalbi durmuştu
Tubican Alwayshope ya evet bak canım doktor önemli çünkü bunu söylemiş ve teşhisini koymalıymış sanki bazen bilgisizlik ve düzenli incelemiyorlar benim öğretmen arkadaşta özele gidiyordu oradaki doktor da söylememiş kızın birden suyu geldi 4 aylıktı şimdi suni sancı ile kürtaj oldu yani özel de olsa değer de olsa doktor önemli
Alwayshope Tubican evet o yüzden şimdi ki gittiğim doktor perinatolog o yüzden içim biraz daha rahat tabi ne gelirse rabbimden
bircivcivannesi Mammyy içine puset de konulabiliyormuymus ay ben de kabin tipi bakıyorum ya traveller biraz hantal gibi geliyor :)
Nhlnrs bircivcivannesi her şeyini aldım eksik hiçbir şey kalmadı 😂 çok şükür bir sıkıntı da yok rahat rahat bekliyorum kızımı 🤗
bircivcivannesi Nhlnrs maşallah 🐣 siz ne tercih ettiniz beşik ve araba konusunda Allah güle güle kullanmak nasip etsin bu arada 🌼
Mammyy bircivcivannesi evet oturuyor tam biz çok beğendik ya ne biliim açılıp kapanması falan o kadar kolay ki bavul gibi taşınabiliyor minimum yer kaplıyor çocuk kucağımdayken bile açıp kaparım diye düşünüyorum 😊