Margaret Fakat bu süreçte gebelik olursa hamileyken epilasyon yaptırılıyor mu tamamlamadan bırakmak istemem çünkü . Epilasyonu sonraya da ertelemek istemiyorum biyandan .
34_21_23 Margaret kanıtlanmış bir zararı yok ama genelde doktorlar işi riske atmayıp izin vermiyorlar bende bıraktım mecbur
Feyza-nur Margaret yapılmaz diye biliyorum lazer sonuçta ben gittiğimde tek seansım kalmıstı hamile oldugumu ögrendim gittiğim yere söylediğimde doğumdan sonra gelirsin öyle devam edelim dediler
Bade1 Margaret tehlikeli bebekte bi soruna yol açabilir ben bir hastanede gidiyordum ve sürekli soruyorlardı. Hamile oldugumu öğrenince direk dondurdum. Dogumdan 6 ay sonra baslıycagım. Arastırmadan yapmayın derim.
Lalala7667 Benim doktorum gidebilirsin sorun yok diyor öğretim görevlisi kendisi akademik çalışmaları devam eden birisi. Ama siz istemiyorsanız gitmezseniz gittiğiniz yere de söylersiniz durumunuzu. Bunu sorun yapmazlar zaten lazer uzun süren bir süreç artı corona var belki yine kapanacak güzellik salonları bilemiyoruz.
ilkannelikkk İstanbul pendik civarında nereye gidebilirim lazer için? Yüzyıl hastanesine gittim hiç işe yaramadı memnun kalmadım daha etkili bi yer arıyorum
Margaret Seztu Lazerde kullanılan enerji ışık enerjisi olduğundan ve radyasyon içermediğinden dolayı doku yayılımı görülmez
Beyzan Margaret zarardan ziyade hormonlar değişiyor gebelik sonrası o kıllar geri çıkıyor ya da hamileyken yapılan lazer başarılı olmuyor diye biliyorum ben. Görüştüğüm lazer merkezi bana doğumdan sonra da hemen gelme emzirmenin sonlarına doğru gel demişti
Dilekcnkn Margaret valla bende bıraktım estestisyen iyi değil dedi doğum yaptıktan sonra tekrwr açtırmak zorunda kalıcam
Margaret ilkannelikkk ah afedersiniz eksik anlatımlı yazmışım. Yok ben Ankara’da gitmiştim bir merkeze .
Bade1 Margaret zaten çok fazla çıkmıyor bi sene gittim simdi bıraktım ve traş makinesi ile almaya devam edin sadece dediler o sekilde devam ediyorum . Sadece dogumda bi kerelik ağda yaptırıcagım onun etkiside cok olmazmış.
Buketkucuk Margaret ben bebiş denerken lazete gidiyordum son iki seansım kala gebe olduğumu öğrendim hiçbir sorun olmadı doktoruma sordum o da hayır bir sorun olmaz merak etme demişti. Şuan 34 haftalığız hala bir sorunumuz yok şükür ki😌🙏🏼
BhrDnmz Margaret ben guzellik uzmaniyim hamileyken asla seansa almiyorduk hatta emzirirkende almiyorduk. Ustelik gebelik sonrasi hormon degisikliginden %40′i geri cikiyor. Bizim merkezde calisan kizlar hamile kalmak istedigi an birakin lazere girmeyi baskasina yapmak icin bile seanslara girmeyi biraktilar. Ama tabiki karar sizin
Margaret BhrDnmz merhaba hanımefendi şuan gebe değilim . Aslında yıl sonuna kadar da düşünmüyoruz . Bu süreçte lazerimi yaptırsam mi yoksa zaten her gebelikte tüylerin çıkacak .şimdiden yaptırma mi dersiniz ? ( Gerçi bu düşünce mantıksız sanki .üç çocuk yapacaksam üçünü de beklemem gerekiyor o zaman her hamilelikte tüy cikcak boşa yaptırmayayim diye )