efruzzz Aiteh 35 de önermişti doktorum yapmaya calisiyorum da cok yaptigimdan emin degilim cunku kendim halletmek zorundayim oda cok zor oluyor
34_21_23 Aiteh ay bende bi kaç hafta sonra artık vakti geliyor yapmayı düşünüyorum ama göbekten nasıl yapcam acep 😀
Buketkucuk Aiteh benim instagramda takip ettiğim bir doktor 34.haftanızdan sonra başlayabilirsiniz demişti ben şuan 34 haftalığım başlamayı düşünüyorum inşallah faydası olur
efruzzz Aiteh doktorum gunde 2 kez 5 er dakika zeytinyagi önerdi hindistan cevizi yagi da kullanan cok varmis bende hindistan cevizi yagina gectim zeytinyağı daha kokulu olunca rahatsiz oldum acikcasi
Yeni474747 Aiteh zeytinyağı ile ama doktorum kantoron tatlı badem ve zeytinyağı ni karistirabilirsin demişti ama kaygan olması zaten doğal zeytinyağı kullanıyorum o yüzden
efruzzz Aiteh kesinlikle zor oluyor esiniz yardimci olursa kendinizi kasmadan esinize yaptirin benim esim malesef korkudan denemedi bile 🤣 ayakta yapmaya calisiyorum oturarak daha zor geldi bana aklinizda bulunsun
Aiteh 34_21_23 bilmiyorum ki hic kendim denemedim hanji pozusyonda rahat olur bilemedim ama siz her pozisyonda deneyin size hanji uyarsa oyle yapin
efruzzz Aiteh aynen mutlaka doktorunuz da gerekli bilgiyi verecektir rabbim tez zamanda kurtarsin hepimizi 😊
Aiteh Buketkucuk doktorlar fayda ettigini soyluyor brda bazi arkadaslarda faydasini gordugunu soyluyor in şə Allah bizede faydasi dokunur.