Denizin Sabah en çok hareket ettiği zamanlardı hatta üç dört kere hareket ediyordu bugün hiç hareket etmedi sabahtan beri normalmi arkadaşlar merak edıyorum bebeğimi?
Siibeell Denizin hareketleri daha yeni yeni oldugu için normal kendinizi yorduysanız dinlenin biraz çikolata felan yiyin gün boyu takip edin
Oglumveben34 Denizin benimki geçen hafta doktora gittim sabahtan doktordan çıkana kadar hareket etmedi ne tatlı ne merdiven inip çıkma fayda etti. Doktorumda uğraştı yok kıpırdamadı. Sonra eve yürürken başladı hareket etmeye 😂 canları isteyince hareket ediyorlar bence sıkmayın canınızı
Nehirimmm06 Denizin ben 21+5 haftalık hamileyim bebeğimin hareket saatleri Var bi gece uyurken bide sabah kalkınca onun dışında ne yaparsam yapayım o hareketlerde olmuyor alıştım bende bugün sabah kalktım dediğin gibi bir iki vurdu ama diğer günlere göre azdı herhalde değişiyor
Denizin Siibeell canım yormadım hiç kendimi , çikolata yememe bile gerek kalmıyordu korkuyorum, normalmi yani olabılıyormu bu tarz hissedememe durumu bazen onu merak edıyorum çünkü hareket eden bişey yok bugün
Denizin Oglumveben34 anladım canım ama hergün hareket edenden sabahtan beri tık yok , oluyormu bu tarz merak edıyorum çünkü hareket eden bü bebekti günde üç dört kez
iclally0708 Çok erken daha hareketlerin bir düzene oturması için günü gününe tutmuyormuş 28 haftaya kadar. Sakin olun ❤
Denizin iclally0708 canım merak edıyorum ama elimde değil çünkü hergün hareket eden bi bebekti sabah özellikle bide
iclally0708 Denizin ister istemez haklisin ama emin ol sen hareketlerini düşündükçe içerdekiler inat ediyorlar oynamamaya . Bende çok tedirgin oluyordum ama kafanı başka şeylerle meşgul et emin ol oynamaya başlar arada sırada olurmuş böyle . Biz yorulduğumuzda falan onlarda yorulurmuş hareket etmezlermiş vs
Denizin Nehirimmm06 aynen canım benimde sabah kesin oglen aksam ve gece bıde ama bu sefer bayabi hareketsiz kaldı merak edıyorum