Asliiiiiii012301 Gebelik başlangıcı betam 1130 arkadaşlar TSH 3.86 sizce yüksekmi böyle olupta ilaç kullanan var mi
ilkannelikkk Asliiiiiii012301 3 ten yukarı olmaması daha sağlıklı , dahiliyeye randevu alabilirsiniz en iyi cevabı o verecektir
Arzu_94 Asliiiiiii012301 benimde 3.40 endokrin doktoruna gittim ilaç başladılar Euthyrox 25 mg coledan d vitamini birde folik asiti sordu içinde iyot olan tiroidi düşürür dedi pregnom verdi içinde iyot varmış
Elifdikel Asliiiiiii012301 gbelkte TSH değeri 2,5 altı olması istenir büyük ihtimalle doktorunuz ilaç başlayıp düzene sokacaktır ben kronik hasta olduğum için ilaç kullanıyorum ömür boyu da kullancam
Keremiko Asliiiiiii012301 hamileligin ilk doneminde 2.5 alti olmasi isteniyor. Degeriniz biraz yuksek dahiliye doktorunuza görünun her ay da tsh t3 t4 degerlerinize baktirip ilac dozu ayarlamasi icin gidin derim. Hamilelik oncesi ve su an hala tiroid takibimi yaptırıyorum ihmale gelmez.
Ilkayy Asliiiiiii012301 evet yüksek 3 nin altında olması gerekiyor benim 3 .6 çıktı doktor ilacın ml yükselti