enisenalbant ilaydarabiaoz Biz koyduk , hayatta koymam diyenleri de anlamıyorum Tamamen istek ve gönül meselesi. Biz Atlas Adem koyacağız,Atlas’ı ben istedim Adem de eşimin 7 yaşında kanserden ölen abisinin adı,koymaktw da Onur duyuyorum mutlu oluyorum 😊
Mdn00 ilaydarabiaoz hayır ilaydarabiaoz hayır eşimle ortak karar verdik eşim babasının ismini vermek istiyordu hep öyle isterdim dedi duyunca ufak bi şaşkınlık yaşadım hiç öyle hayal etmiyordum. Rızam olmadığını ama isterse koyabileceğini söyledim biraz vicdanına oynadım vazgeçti 😂 bebeğimize koyduğumuz ismi de kimseye söylemiyoruz doğuma kadar kimse bilmesin istedim herkese sürpriz diyorum böylece kimse şu isim olsun veya aa neden bu isim diye yorumda bulunamıyor kafam çok rahat
Deryabade12 Hayır canım 23 haftalığım prensesimin adını elisa bade koyduk eşimle. Herkes bir yerden karışıyor isim konusuna bırakın 9 ay taşıyan karar versin🥰👼🏻
Mrymonek ilaydarabiaoz kayınpederim çocuk ortada yokkenden beri hep kendi ismini söylüyor şakayla karışık ama ben koymak istemiyorum. O sevinicek evet ama benimde babamın adını koyalım ozaman. Onunda torunu yani. Ben istemem böyle toplama gibi isim. Cinsiyet belli olsun ozaman konusucam şimdi kimseye birşey demiyorum ama ismini kendim koyucam
BegumIscanTunc ilaydarabiaoz hayır direk herkese söyledik kızımızın adı Dora Lina diye kayınvalidem biraz laf etti ama kimse karışamaz diyince sustu kimseye düşmez heleki aile ismi koymak cefasini ben çekip sefasını onlara sürdürmem
Dua35 ilaydarabiaoz merhaba eşim 5 yaşındayken annesi vefat etmiş ismi Latife benim çok hoşuma giden bir isim ben koymak istediğimi söyledim birde Zeynep ismini çok seviyorum İnşaALLAH Latife Zeynep olucak kızımın ismi 🌸
mmavi ilaydarabiaoz koymadik koymayida dusunmem. cok anlamsiz ve mantiksiz buluyorum ailede zaten var olan birisinin ismini koyma fikrini. Aileden isim olunca taninan bilinen biri oldugu oldugu icin yani niyet o olunca kişinin yasam enerjiside isimle karisiyor bence. herkesin kendi fikri tabi.