Melos2234 Kızlar bu durmuyor ya 2 gündür halay çekiyor resmen 😂Neden böyle olur ay karnım yamuluyor resmen
Ozge890 Melos2234 kac aylıksıziniz masallah ben 26.4 haftaligim cani istedigi zaman oynuyo ben dokununca bidaha hareket etmiyor zaten arada bi kendini hissetiyor ondanda hemen duruyo cok uyuşuk bi bebem var 😄😄
Msde_srds Melos2234 valla benimki de öyle 😅😅 yer bol diye coşuyorlar içerde maşallah 😄😄 ama çok hoşuma gidiyor daha doğmadan karnımdayken ısırasım geliyor bazen ben mı saçmalıyorum orasını anlamadım işte ama napim 🤣🤣
birprensesvebirprensannesi Melos2234 Ayy canım şükret daha ne hareketli olması iyi olduğu anlamına geliyor 🙏😍
Melos2234 Msde_srds durmuyor ya çok yaramaz karnım yok ama demek ki iç karnım geniş yemek yapmaya kalkıyorum tuvalete gidiyorum geliyorum sürekli böyle geçiyor 2 gündür şımarıyor😂
Melos2234 birprensesvebirprensannesi 😀maşallah Allah onun rahatını bozmasın da benim ilk gebeliğim insan bi tuhaf oluyor😅
Msde_srds Melos2234 benimde öyle sanırım içerde hoplamaya zıplmaya yer çok oturduğumdan beri kıpır kıpır içerde napıyorsa artık 😂😂
birprensesvebirprensannesi Melos2234 Yok canım normal haftan ilerde ben 25 haftalığım devamlı sabah öğlen akşam gece içerde halay çekiyoruz çok şükür ❣️