Gigy tipikbiryayburcu Burak Bey normal doğuma teşvik ediyor son ana kadar da bekliyor ,benim doğum orada olacak 1 ay sonra inşallah ,doktorum dışardan ama ekip ve hemşireler vs çok iyi duydum
Didemmmmm tipikbiryayburcu bende de aynı canım bulantınin kusma yok ama adet olacakmışım gibi bazen ağrım oluyor. Bende yarın gidip kan vereceğim haftaya perşembe de doktor a gideceğim inşallah kese ve bebişin görürüz 🙏🙏
tipikbiryayburcu Didemmmmm Evet ya böyle her an adet olacakmışım gibi sancı giriyor inşallah kusma olmaz 🤲🏻 inşallah kuzum en son betan kaçtı
Didemmmmm tipikbiryayburcu umarım olmaz 🙏 geçen hafta perşembe 111 di canım bakalım yarın kaç oldu. Senin kaç oldu en son bakalım uygulama ile aynımı olacak haftamız bazen değişebiliyor
mervenazlis bende burak beye gidiyorum, düşük tehlikem var ona rağmen odasından çıkarken morelim o kadar düzeliyor ki, tehlikeden dolayo ailemin evindeyim emdişeli olduğum için burda bir doktora gittim ve pişman oldum.. burak hoca candır:)
tipikbiryayburcu mervenazlis Çok geçmiş olsun canım inşallah sıkıntısız sağlıkla kavuşursun bebeğine 😍🙏🏻
Nhlakts tipikbiryayburcu ben de Burak hocaya gidiyorum ve her zaman söylüyorum iyi ki denk gelmişiz cok memnunum ☺️
tipikbiryayburcu Didemmmmm Ben dün yaptım canım 1789 çıktı normal artmış son betama göre inşallah kuzum bakalım 😍