ozge8693 29 haftalık hamileyim bu sabah tartıya bir çıktım, ne göreyim. 14 kg almışım.😱 nasıl oluyor bu. Hergün tıka basa yiyen abur cubura hamura gömülen biri olsam amenna ama ben hep dikkat ettim. Sinirlerim çok bozuldu !!!
bebeklerim2 ozge8693 merak etmeyin bebek doğunca o kilolardan eser kalmıyor özellikle emzirip çok su tüketnce :)
16Hatice ozge8693 son ayımdayım 10 günde 2 kg almışım🥺 aman dikkat edin son aylar daha çok alınıyor. Bebeğin suyudur ödemdir falan oluyor kilo illaki hareket etmeye çalışın son zamanlar hareketler kısıtlanıyor çünkü
Mdnyldz ozge8693 bende öyleyim hafta ve kilo artışımız aynı. Ama mart ayında masallah kilo artışım durdu. Kaldi 10hafta doğuma. İnsallah daha fazla almadan hayırlısı ile doğururum evladimi🤲🏻
Emel38 ozge8693 14 kiloda 29.hafta için çok sanki..bebek mi iri desem 😞..29.haftadayum 6-7 kilo arası değişiyor aldığım kilo
ozge8693 bebeklerim2 sizde de böyle mi oldu? Sorun kilo almak değil ben hep dikkat etmeme rağmen aldığım için üzülüyorum yani anlayamadım yarısı ödem mi acaba ?
ozge8693 Mdnyldz inşallah canım. Ben bu kadar dikkat etmeme rağmen aldım daha ne yapayım bilmiyorum valla
ozge8693 Emel38 ne güzel maşallah. Evet çok fazla canım ben de buna üzülüyorum İnan yani aşırı yiyen dikkat etmeyen biri olsam yedim aldım derdim ama o kadar sağlıklı beslendim yine de böyle oldu. Bebeğim zaten bir hafta geriden geliyor benim iri bebek de değil. Anlamış değilim inan.
bebeklerim2 ozge8693 evet bende öyle oldu 2 3 ay içinde hamilelik öncesindeki kiloma geri döndüm şimdi yine hamileyim :))
Gmommysboy ozge8693 yalnız değilsiniz merak etmeyin 😅 her tartıy çıkışımda gözlerim faltaşı gibi açılıyor şeker diyetisyen derken bi beslenme düzeni verdiler ama akşam olunca duramıyorum yiyorum kendimden geçtim nerdeyse bebeğim sağlıklı olsun da modundayım
Emel38 ozge8693 bebeğe yarayan yiyecekler yiyin size yarayan değil..birsey yalnıs gidiyor belli ama ne?
34_21_23 ozge8693 lütfen stres yapmayın bunlsr olağan şeyler dikkat ettiğiniz halde aldıysanız büyük ihtimal ödem tutmuştur vücut. Bebeği de strese sokarsınız şekeriniz yükselmesin bebek sağlıklı olsun kilo geçicidir elbet 🙏🏻
ozge8693 34_21_23 ah canım elimde değil insan sinir oluyor o kadar dikkat ettim ama daha ne yapabilirim bilmiyorum su içsem yaramış resmen o zaman tek açıklama bu oluyor 🙈
ozge8693 Emel38 canım inan öyle besleniyorum ben de anlamadım. Diyetisyen gidecektim ama ona ayıracak bütçem yok şu an.
ozge8693 pink_dream25 5-6 kilosu ödem mi diye düşündüm ama en fazla 2-3 kg ödem olur dediler. Aklım şaştı vala
Ozlem23 ozge8693 bende o haftalarda kilo almıştım şimdi almıyorum nerdeyse bir ay oldu 33 haftaligim yemek aliskanligimida değiştirmedim ama neden oluyo bilmiyorum 🤔😄
ozge8693 Ozlem23 ya ben hep max 15 kg alırım diyordum ama daha şimdiden 14 aldım. Kalan 10 haftada kaç kg alırım kim bilir?
Ozlem23 ozge8693 belki seninde kilo alman durur son haftalarda benimki durdu gerçi oda beni ayrı geriyo bebek buyumuyo gibi geliyo sonuçta aynı bedendeyiz o bile kilo alsa benim kilom artmalı 🥴doktor alakalı değil dedi ama genede insan dusunuyo