Denmer Merhaba güzel anneler, nasıl gidiyor ? Bebeklerin kiloları ne durumda ? İştahınız yolunda mı 🤩
Yarendeniz Denmer 33+5 bayramdan sonra kontrol bebişin kilosunu bende merak ediyorum 😆 şiş ayaklarım olmasa gayet iyiyim aslında 🙄 bide şu sivrisineklerin benle ne alıp veremediği var onu da anlamış değilim tabi 🙈
Drkveannesi Benim de ayaklarım çok şiş acıyo artık bide bacaklarımda çok kötü oldu ayakta çok durunca sızlıyor resmen
Selmapiskin 34+1 iz ... 3. Kez grip 🤒 oldum o kadar halsizimki kemiklerim kırılır gibi ağrıyor. Boğaz da şiş 😔 bayram dan sonra randevu bakalım kilosu ne olmuş.🙏 bende sadece 11 kg aldım
Tugceblc Merhaba 33+5 oldum bugün ve toplamda 9 kilo aldım. Ama kendimi zor taşıyorum👀 hep yorgunum ve ellerim ayaklarım hep ateş gibi hafif şişliğim var 🤓 33+2de doktora gittiğimde 2 kilo 67gr olmuştu boyuna 46cm dedi doktorum. Erken Doğum riski olan biri olarak sevindim 2 kiloya gelmesine 👌🏻 en az iki üç hafta daha kalması lazım inşallah kalır🙏🏻
SimgeSalam Tugceblc kesinlikle Dragos Bezmialem vakıf üniversitesi hastanesi Beyhan yıldızbaş diyorum ben ona gidiyorum 34 haftalık hamileyim ve çok memnunum 👍 Doğum ücretleride çok iyi normal de sezeryan da 1900
Denmer Bende toplam 10 kilo almışım, bir haftadır ana yemek yiyemiyorum sürekli geçiştiriyorum. Süt, yumurta yiyoruz ama işte bilmiyorum. Benimde pazartesi günü randevum bakalım bizim tavşan ne kadar olmuş. Birde Almanyada olduğumuz için sürekli vajinal muayene oluyorum yıldım artık.