EceZ Merhabaaaaa , Ben 12. Haftadayım ve en başından beri hiç belirtim olmadı bu hafta daha da belirtisiz gidiyor sizlerde durum nasılllll ☺️
Gamzeren90 EceZ benimde öyle 17. Haftadayım ilk gebeliğimde de öyleydi şimdi de öyle böyle devam eder inş😉😍
Feyzam199 EceZ ben de 13 haftaligim Bende de herhangi bir belirti olmadi gogus hassasiyeti ve kasik agrilari disinda 😊 simdilik Iyi gidiyor umarim hep boyle devam eder❤️ Hepimiz saglikli bir sekilde bebislerimizi kucagimiza aliriz❤️
EceZ Mucizeyibeklemek ay hep mide bulantısından korkmuştum normalde de çok korkatkm başıma gelmedi çok şükür . İnşallah en ykın zamanda sizin de geçsin gitsin 🙏🏻
-MinikMucizem- Mucizeyibeklemek bende de bulantı hali hep ilaç kullaniyormusunuz ben hala kullanmaya devam ediyorum
EceZ Minik_kalplim_ o bende de var güldükten 5 dk sonra ağlayabilirim😬 Tamamen hormonaalll . Güzel şeyler düşünn 🎈🎈🎈
Emosss35 EceZ 13+2 yogun agrilarim hafifledi 1 haftadir ara ara var ama ilk dönemlerdeki gibi degil sükür hic mide bulantisi yasamadim istahim artti en basindan beri düşük riskim vardi yatak istirahatindeyim 😊🤦🏻♀️ bizde durum böyle
EceZ nursheenn evet onlar oluyor bende de oldu . Doktora gitmeden duramıyorum meraktan her hafta doktordayım 😅
Emosss35 EceZ hic ihmal etme canim progestani ve tuvalet harici kalkma istirahat cok ise yarıyor o haftalarda ne zaman ayaga kalksam hastaneye gidip gelsem kanamam oluyordu
nursheenn EceZ ben daha onun için gitmedim randevumu bekliyorum. Neden oluyormuş peki🤭internette gördüğüm kadarıyla magnezyum eksikliği vs yazıyor ama doktora gitmeden emin olamam her halde😀
EceZ nursheenn ağrılar çok normal bel ağrısı vs . Bel çukuru ile alaklı göbek kısmı da geliştiği için ağrıya neden olurmuş. Otururken bel boşluğunu doldurmaya gayret et azaltıyor ağrıyo 😊