Ftmnoguz Selam kızlar Kayseri’de hangi doktora gidiyorsunuz ve Doğum ücreti ben kadar. Ben medical palace gidiyorum Nagihan Sarı muayene 145 Doğum ücretini henüz sormadık
Haticecakirr Ftmnoguz Hüma da Mehmet Cahit Gözüakçaya gidiyorum muayene 140 TL 🤷♀️Doğumu bilemiyorum ama çok memnunum
Merve9695 Dünyam Hastanesi’nde Züleyha güzele gidiyorum. Muayene 160 sanırım. Sendika indirimiyle 130 liraya muayene oluyorum ben. Doğum için de hazirana doğumum 3800 olur o zamana kadar ama indirim uyguluyoruz dedi. Sağlıkla alırız kucağımıza yavrulari inşallah🌿
Ftmnoguz Haticecakirr sağlıcakla alırız kucağıma inşallah😍 bende doktorumdan memnunum bizde öğrenemedik henüz
astronomiss Tekden Gülcan Yazıcı hanıma gidiyorum. 165₺ muayene ücreti. Doğum da haziran sonuna geliyor şu anda 3000₺ imiş ama sen doğurmaya zam gelecek dedi🤷🏻♀️
Esraozkurt Aynen bende Tekden Gülcan hanima gidiyorm 165 tl ve cok memnunum nisan 1 flaan gibi de dogumum olcak ins
Ftmnoguz Nisanurunannesi3850 uygunmuş hümada kuzenim gidiyor muayenesi pahalı siz baya uyguna gidiyorsunuz
Hndygmr Memorial Özgüç Altun’a gidiyorum, muayene ücreti 280 TL . Hastanenin anlasmali kurumlara belli oranlarda indirimleri oluyor muayene olmadan önce araştırmakta fayda var.