Gamze772 5 aylık olduk ama bebeğimin tekmeleri karın bölgemde değilde kasıklarıma doğru sizce normalmi yardımcı olursanız sevinirim açıkçası bu durum erken doğuma filan neden olurmu yada benmi takıntı yapıyorum
Ayse1608 Gamze772 Benim hep aşağıda herkesin göbeği çıkmış benim sadece alt Karnım çıktı doktora sordum ne zaman yukarı çıkacak hep böyle mi olacak diye kişiye göre değişir bazen yukarıda olur bazen aşağıda şu ayda yukarı çıkacak diye birşey Yok dedi
Tuba704 Gamze772 aynı konudan muzdaribim bende 5 aylık hemde bebeğim tam vajinanın üstünde hep doktora sordum pozisyonundandır o dedi😊 Tabii benim içim hala rahat değil
Kubrq Gamze772 benimki 20 haftadan beri asagida 26 olduk hala orda ya yukari cikiyor ya asgiya iniyor benimki sol kasık ustunde o asagida hissettiklerinde ayaklari zaten😂😂
FermnGulstn Gamze772 bnmde 30.haftamda aşağı indi yalnız doğum belirtileri hiç yok. Ama aşağı indimi çok dikat etmek gerek ağırlık afedersiniz ilişki yasak çok dikat etmek gerek bebek daha çok aşağı inmesin diye
Kubrq FermnGulstn yok dmdlr erken deselerdr doktorum normal dedi bana erken dogursanda dedi 37 38 hafta dedi ondadaa zaten bebek cigerleri gelismis oluyor sorun olmaz dedi 😊 iyi düşünmek gerek ki iyi olsun😊😊
Kubrq Gamze772 bende öleyim hemde aşırı ama kafanı takma hasta olmaasan bile hasta edersin kendini bu saatten sonra haraaketlerini takipp et sadece beanimki şuan yer degistiriyor mideme oturacak gibi yukri çıkıyor 😂😂 seninkide döner korkma yeterki😊😊
FermnGulstn Kızlar bi haftadr bnde böbrek şişmesi çıktı acaba o yüzden mi bebeğim kemdini aşağı bıraktı. Çünkü ağrılarımin olduğu gün karnım aşağı indi