Nsrn25 Dilara0638 ben alttan muane olmayı düsünmuyorum artık 36 . Haftaya kadar cunku tanıdıgım herkes alttan muaneden dolayı olmus dıyo bıdaha bebeğımı tehlıkeye atmıycam
Dilara0638 Nsrn25 bana fikrimi sormadı bile kanama var diyince hazırlan dedi gelir gelmez cihazı iteledi
Dilara0638 Fundasrc-2 geçmiş olsun faydası varmış zararı yokmuş ne yapalım ne kadar gerekirse kullancaz artık
Nsrn25 Dilara0638 benım sadece kasık agrım vardı dıyr alttan muane ettı ve kanaman var dedı progestan kullanıyorum fıtılde ıgnede ınsallah bıdaha boyle bısorun olmaz 😊
DorukZengin Dilara0638 ben de sadece minik bir pembelik vardı ona rağmen uzun süre kesmedi. Benim doktorum zararlı bir ilaç değil, istersen devam da edebilirsin ama artık ihtiyacın yok diyene kadar kullandım. Yani için rahat olsun.
Dilara0638 DorukZengin sıkıntı yok o zaman zararlı değilse neden kullanmayalım bakalım doktorum bana ne derse uyarım
Dilara0638 Merve599 risk devam ettiği için mi yoksa daha rahat bi gebelik geçirebilmeniz için mi bu kadar uzun süre kullandınız
Merve599 Dilara0638 kanamam oldu iki sefer O yüzden doktorum devam ettirdi sonrasında ise kasılmalarım vardı devam ettirdi en son 33. Hafta doktora gittim rahimde sancım çıkmış kullanmaya devam ediyorum o yüzden yarın da kontrolüm var 35 haftalık oluyoruM belki bıraktırır mı artık bilmiyorum
Babybump Aksi bir durum olmadığı sürece doktor 12 haftaya kadar kullanmanı isteyebilir kanamanın geçmiş olması bir şeyi değiştirmez yine de kullanmaya devam etmeni muhtemelen isteyecektir ama korkulacak bir şey değil bu :)
Dilara0638 Seda5892 tabiki kontrole gittiğimde sorcam ama çoğu kişi uzın süre kullanmış galiba bana ne derse artık bakalım
BilgehanRdvn DusunceBulutu valla sadece lavaboya kalkiyorum bazen sıkılıyorum diye su içmeye kalkıyorum onun dışında kalkmiyorum