Mishon Merhaba kızlar bebeğim sezeryanla bu sabah dünyaya geldi,neredeyse hiç emmiyor uyuyo devamlı,zorluyorum ama uykudan gözleri acılmıyor,hemşire deneyim devamlı dedide artık 3 saat geçti hala uyuyo,böyle birşey başına helen varmidir
Hatice68 Mishon kuzum geçmiş olsun öncelikle sağlıkla büyüsün bebis valla şekeri düştüğü için uyur diyolar emmesi lazım hic mi emmedi
ArminN Mishon canım yeğenimde öyleydi uykudan uyanamıyordu mecbur uyandırmaya çalışıyoduk 3 saatte bir yemesi gerek demişdi hemşireler burnunu sıkıyoduk(az tabiki )uyandırmaya çalışıyoduk
Susam1 Mishon ben daha doğurmadı hayırlısıyla zamanım var canım ama tecrübeliyim ablamın 3 çocugunada ben refakatçi oldum sezeryan oldu ablam sütüde yoktu zaten gögüs ameliyatı olmuştu neyse çocuk emmiyordu mama veriyorduk ama uyumayı seviyordu çocuk seninki gibi bir şekilde uyandırıyorduk ayagının altına dokunuyorduk üstünü çıkarıyorduk altını açıyorduk çünkü çocugun şekeri düşer uyuyunca Allah korusun iyi beslenmesi lazım sarılık olayıda oluyor malum sen onu rahatsız et emzirmeye çalış zorla biraz hiç emmiyorsa uzun süre aç kalmışsa mama ver yani yazık şekeri olmasın
bereninannesi1 Mishon bizim bebişte öyleydi sarılık oldu zorla uyandırıyoruz burnunu sıkın altını falan açın öyle uyandırmaya çalışın 😕
Defneprensesannesi Mishon canım bu hafta emzirme danışmanı bana dedi en fazla2 saati gecmicek dedi uyanmasa topuklarına masaj yap ustunu indir altını ac koltuk altını gıdıkla hafif burnunu sık demişti
Yagmurr34 Ya korkutmak istemem tabiki ama arkadasimda oyleydi bebek surekli uyuyomus sarilik cikmis sonrasinda tabi duzeldi suan çok sukur ama uyandirip emzirmeye calisin saglikla buyutmek nasip olsun hepimize
Kubra5734 Mishon benn kizimda oyleydi malesef uyandigi zaman emiyorfu ama nerdeyse 1 bucuk saat uyandirmakla ugradiyorduk hep ayaklarinin altina parnaginizla vurun. Ozaman uyaniyor
Mishon Çook saolun kızlar okdr uykucu ki yok neler neler yaptık zaten anca ıkı damla emdi okdr,cok sutumde yok zaten
Elfelf475 Mishon başlarda olmazmış ki zaten hele sezeryan ise pes etmeyin çok güzel bir yazı okumuştum bu konuda sezeryan sonrası sabırla sagıp bol bol emzirmeye çalışan şimdi sadece emziren annenin yazısıydı okuduğum sakın pes etmeyin bol su bol pozitif enerji 😊
Elfelf475 Mishon zaten midesi daha ne ki çektikçe çoğalıyor bu öyle bir mucize 😊 bir de her ağlama açlık demek değilmiş bebekler 3 saatte bir acıkır ama ağız tiryakisi oluyor emme refleksi sonuçta anne karnından başlıyor o nedenle oyalamak lazım 3 saat dolmayınca 🤭 saglıkla büyüsün darısı başımıza 🤲🏻
Mlk84 Sağlıkla büyüsün. Benim oğlum 35 haftalık doğdu ve aynen öyle sürekli uyuyordu. Hemşire bana kızıyordu uyandır emZir diye ama uyanmıyordu en son gelip çimdikledi kuzumu öyle olunca bira tepki verip emmeye çalıştı 😁bebekler ilk birkaç gün yorgun oluyor zaman verin endişe etmeyin yol yorgunu o şuan 😍
Nil_defne Mishon Sütünüz yoksa mama verin hiç beklemeyin. Aynı hatayı ben yaptım sütüm gelir diye bekledim. Sürekli uyuyordu sütüm üçüncü gün geldi ama malesef uyandırıp emziremediğin için yeterli beslenememiş kan şekeri düşmüş ve şu an küvözde😞
Bgm_61 Mishon Yenidoğan yoğun bakım hemşiresiyim 2 saatte bir topuğunu sıkıp ağlatın, her öğünde en az 15-20 ml mama verin yoksa şekeri düşer daha istesenizde veremezsiniz. Şeker düşmesi sonucu da farklı şeyler gelişir.