piremsesce Bu durumla karşılaştınız mı kızlar? vajinamın alt tarafına doğru dudakların dış kısmında şişlik oluştu, olanlar kaç günde geçti nasıl bi tedavi söyledi doktor. bana buz koy dedi ama bu buz kaç güne indirecek merak ediyorum
Busra3509 piremsesce Ben hamilelikte normal diye biliyorum çünkü benim de Sis hamile kaldgmdan beri. Mantar probleminiz var mı akıntılı. Bazen Mantarda şişme yapıyor çünkü dudak kısımlarında
piremsesce Busra3509 mantar problemim yoktu canım, eşimle birlikte olduktan sonra yavaş yavaş şişmeye başladı buz önerdi doktor ilaç falan yazmadı hafif inmiş ama yine ağrı yapıyo bu normal şişliklerden değil ne zamana geçer merak ediyorm
piremsesce Nergsozdemr evet canım acı ve ağrı yapıyo, benimde şişti ama bu normalden farklı bi şişme oldu
Hulyaabaka piremsesce canım ılık su sirkeyle yıka günde 3 defa falan 3 günde geçer ben çok üşeniyodum sürekli ama aşırı faydası oluyordu 1 leğene biraz su koy 1 bardak sirke dök
Busra3509 piremsesce acaba enfeksiyon falan mı kapdn yada tahris olduysa şişmis olabilir Kilot giyme hava alsın etek falam giy havasız bırakma. Buz ezdir evet. 🙏🙏
piremsesce Busra3509 enfeksiyon mu dedim doktor enfeksiyon hemen böyle olmaz dedi çamaşır giymiyorm bende canım hava alsın diye sağolasın
Emina17 Hamileligin son aylarinda sislik oldugunu soylemislerdi. Bende de hafiften var ama agri yapmiyor. Yani tam olarak o bölgede olmuyor. Benimde merak ettiğim geceleri karnımın alt tarafinda kasıklarda yani agri mi desem acı mı desem sanki ameliyat olmusum kesilmis de dikişli dönerken falan o kadar acıyor ki bu da 36.haftadan sonra başladı yaşayan varmi bu tarz bi sorun?
piremsesce Emina17 benimde var o dediğiniz sanırım bebek baskı yapıyo o yüzden öyle oluyo diye düşünüyorm
tonbikinannesi piremsesce bende de bi ara oldu gecenlerde hatta çok farklı geldi daha önce hiç olmamıştı korktum biraz ertesi gün kontrol ettim gecmişti o şişlik şükür bi daha da olmadı
piremsesce tonbikinannesi benimde ilk deda böyle bi şişlik oldu canım sabahı beklemedi eşim acile gidelim dedi şükür yavaş yavaş indi diyebilirm buz uygulamamı söyledi doktor, buz koyabilrsn seninde aklında bulunsun inşallah daha başımıza gelmez de böyle bi şey