yildizsseyma 5+4 yani 6. Haftanın içindeyim henüz doktora gitmedim 6nisanda randevum ☺️ sabah bulantılarım halsizliğim kasık ağrılarım ve ayakta durduğumda bel ağrım var. Dün bi böyle kahverengi lekelenme oldu yaşayanlarınız var mı ?
Meless yildizsseyma ilk 3 ayım klozetin başında kusmakla geçmişti… 5+3te başladı 10.haftada azaldı bulantılar. 13.haftamdayım çok şükür kalmadı bulantılar sadece akşamları midem ekşiyor… O da bulantıdan kolay çok şükür…
derindemir yildizsseyma 6+0 ım ve lekelenme dışında yaşadığınız herşey bende de var.soktorum bulantı için ilaç verdi.2. trimesterde geçecek diye ümit ediyorum😄bebeğim iyi olsunda hiç birinden şikayetçi değilim🤲🏻🥰
Sevvalkrbg yildizsseyma Ah ah bende ne başladıysa 6. Hafta da başladı 😑 Zannettim ki herşey çok güzel olacak ta ki bir gün sabah öğürme ile başlayıp 10 dakika da bir istifra edene kadar 🥺 Çok çok zorlandım hiç birşey yiyemedim doktoruma ilaç yazdırdım öyle kendime geldim şuan 14+4 bir anda mide bulantım kesildi böyle olunca da insan telaş yapıyor niye bulanmıyor ki diye 😏 Ah ah annelik çok zor ama her anı çok güzel 🥰🤲🏻
Elfelf475 yildizsseyma bulantı bulantı bulantı 😂 sonra hep uykunuz gelecek tatlı tatlı 😴 kaşık ağrısı da bir iki hafta daha oluyor 🤭 9. Haftadayım keyfim yerine yeni gelmeye başladı 😁
Minikmucizem22 Meless ay inşallah bende sizin gibi olurum geçer 12. haftada falan ya. Bende bıktım artık mide bulantısı ve kusmaktan
yildizsseyma Meless ne güzel maşallah atlatmışsın zor günleri bende görürüm inşallah çok panik halindeydim bişey oldu olacak diye 🙄 şimdilik kusmadım ama yakındır heralde 😅
Meless Minikmucizem22 geçer geçer canım inan geçince 3 ay çektim diye hatırlamıyorsunuz sanki 2 gün sürmüş gibi allah sabrını veriyor. Ben çok ağlardım psikolojim bozuldu bile sandım ama allah güç veriyor sabredin geçecek her şey çok güzel olcak inşallah🙏
yildizsseyma derindemir derindemir inşallah geçer ☺️ Lekelenme kafamı karıştırıyo ama kırmızı olmadığı sürece çok sıkıntı değil deniliyor bilemiyorum dua edip bekliyorum artık 😊
Meless yildizsseyma geçecek buna inanın 🙏 geçincede hatırlamicaksınız bile rabbim öyle bir güç veriyor ki… Ben sadece tost yiyebiliyordum. Daha yeni yeni yemek yemeye başladım. Bende çok zorlandım ama göz açıp kapayıncaya kadar geçti gitti😍
yildizsseyma Elfelf475 bi an önce o günlere ış Elfelf475 bi an önce bulantınız günlere ışınlanmak dileğiyle 😂
Deletedmom_5 yildizsseyma 6+0 olduğum gün mide bulantılarım başladı neredeyse 13.haftaya kadar devam etti 🙂
Elfelf475 yildizsseyma zaman geçmiyor gerçekten başlarda saflıkla geçsin de kucağımıza alalım inşallah 😍
Uckmr yildizsseyma benimde 5+4 görünüyor 😊 2 gün sonra ilk doktor randevum var . Şuanlık bel ağrısı var bende de onun haricinde pek bir belirti yaşamıyorum. Sağlıkla gelsinler 🙏🏼
yildizsseyma Uckmr yaaaa aynıyız 🤗 e yazarsın madem keseyi filan gördün mü naptın ne ettin merak ederim 🤗
Uckmr yildizsseyma birazcık geç oldu ama şimdi yazayım dedim 😊 karından çok net göremedik alttan bakalım dedik. çok az kalp atışınıda duyduk 1 hafta sonra tekrar gidicem daha net duymak için ama onu duymak bile çok güzeldi 🥰