Gulsah94 Kadin cok konuşkan değildi maaleswf oluşmuş mu dedim evet dedi ama yakinlastirmadigi icin ben hicbisey göremedim kesenin icinde kalbinide dinletmedi ultrason kağıdını atsam kalp atisi var miydi yok muydu anlayan var mı acaba aranizda
senemmm123 Gulsah94 ilk 3 ay kalp atışı sesini açmak doğru değil. radyasyon bebeğe zarar verebiliyor. atımı titreşim şeklinde doktorunuz görüyor.ultrason kağıdında belli olmaz. durumu ile ilgili bilgi vermedi mi? kaç haftalıksınız ?
Oglumveben34 Gulsah94 orda ayrıca ince çizgiler var mı kalp atışını gösteren bi atarmısınız kağıdınızı
Baobap senemmm123 usg de hiç bir şekilde radyasyon yok. Kalp atışı dinlemenin zararı da kanıtlanmış bir şey değil.
Oglumveben34 senemmm123 yoo bana dinletti doktor zaten bunun için gidiyoruz kalp atışını duymaya. Duyamasaydı alttan bakacaktı hatta devletteki doktorum. . Hem devlet dinletti hem özel. Şimdide bi kaç saniye açıyorlar dinletip kapatıyor doktorum.
Gulsah94 senemmm123 hayir vermedi yabanci zaten bebek oluşmuş mu dedim evet dedi unuttum heyecandan cikarken kalp atisi olusmus muydu dedim evet dedi ama beni sogru anladığından emin olamiyorum olsam duymak onemli degil onun gormeside yeterli çünkü iki hafta önce ozele gitmiştim daha yolksac olusmustu
Dry34 Kaçinci haftanızda gittiniz siz, normalde 8.haftadan sonra zaten doktor kendiside duymak için açar yani benim öyle olmuştı 2 adet ultrason kağıdı verip birinde klp atış çizelgeside vardi
blue5 Gulsah94 devlette dinletmiyor doktorlar ama ultrason kagidi veriyor. Eger gidebilecek durumunuz varsa ve merak ediyorsaniz özel de dinletiyor doktor. Bebisiniz hayirli olsun.🌸
Gulsah94 blue5 tesekkur ederim gittim ilk ozele zaten iki hafta sonra cagirdi ama sıkışigiz bir daha ki aya gidelim dedik merakta ettigim icin devlete gittim hemde tahliller icin
Gulsah94 senemmm123 cok ilgilenmiyolar canim burda maalesef koca ilçede bkr tane kadın doğum doktoru var
Gulsah94 Oglumveben34 bide bundan önce ozele gittiğimde uc gün ileri söylemişti günümü ama dwvlet adetimle uyumlu yaptı haftami