Austosprensi_ Sunny baby vista modeli ve icon modeli arasında kaldım kraft chicco almaktansa en azından bu da işimi görür zaten ağustosta doğurcam kışa yine yasaklar çok kullanamıcam belki ama yine lazım olur diye düşünüyorum
Beyza52 Austosprensi_ ben vista aldım doğuma 10 gün var daha kullanmadım ama hafif ve küçük tam istediğim gibi ve uygun yani bence her şeyi yerli yerinde bi araba fazla para vermeye hiç gerek yok 😊
kcnr Nur4026 alırsanız banada haber verin ya nasıl bişey acaba sanki çok ince kırılacakmış gibime geliyor
Nur4026 kcnr YouTube dan videolarına falan bakın bir de . Siz alırsanız sizde bana haber edin olur mu 😂
kcnr Nur4026 tabi ederim baktım videolarına ama emin olamıyorum maalesef ya puseti için otokoltuğu sallanıyor demişler güvenliksiz demişlerdi sanki
Nur4026 kcnr hiç denk gelmedim bu yoruma bilemiyorum fiyat uygun aradığım her şey var insan tereddüt ediyor
Dilarass Ben vista aldım daha kullanmadık ama cok hosumuza gitt gayet sağlam üstüne bile oturdum denemek icin😂 sürüşü manevraları cok güzel rahat kapanısı da cok kolay öneririm ben
Nurond Ben vista kullanıyorum. Bebeğim daha 19 günlük. Araba çok hafif manevraları güzel. Biz aldığımızda görevli adam üzerine oturup zıplamıştı sağlamlığını göstermek için😁 şimdilik memnunum bi sorun yaşamadık