es353 Merhaba kızlar karataş hastanesine giden var mı doğum paketinde hastane neler karşılıyor bilginiz var mı ? Oda süsleme, bebek için mama, vs veriliyor mu
Busracobann es353 doğum ücreti 4200 ilk kizimi da orda doğurdum oda ve kapı süsü oluyor ama çok bişey beklemeyin bir gecelik ücret içersinde kızım da fotoğraf çektirmek de vardı ama hafta sonuna denk geldiği için cektirmemistik biz . Mama da vermiyorlar canım
en_guzel_emanetlerim es353 zekiye kaya kadir zekiye kaya diye instagramda takip ettiğim bir bayan var oda izmirde bu hastanede doğum yaptı hamileliğinde sorunu vardı bebeğin sağlığı iyiydi fakat kendisi serklajlıydı yani uzunca bi süre yatarak geçirdi haftalarını doğumunu o hastanede yaptı bebeği kuvöze alınmıştı maalesef ki sağlıklı iyi denilen bebek kaybedildi ihmal sonucu deniliyor şuan hastane ile davaları devam ediyor araştırınca biraz kadın doğum üzerine baya şikayet var hastanede o yüzden asla gitmem tercih etmem ben
Fatihinannesiyavuz Ben aysel hanıma gidiyorum canım bildiğim kadarıyla sezaryan da normalde aynı fiyat 1 gece lik.ucret içinde epidural var oda da.suslu oluyor fotoğrafcı için extra ucret başka bir bilgi vermediler danışmandakiler mama vs söylemedi hiç her gidişimde de soruyorum fiyatta değişiklik.varmi diye
es353 Fatihinannesiyavuz Bende arzu hanıma gidiyorum daha yeni başladık doktorlar bilgi verir mi bilmiyorum. Bizim özel sağlık sigortası var ama oda süsleme vs karşılıyor mu bilmiyorum. Siz kaçıncı haftadasiniz
Elif3534 es353 hayır benim doktorum dışardan ama hastane iyi ise orda doğum yapmayı düşünüyorum. Fiyatları nasıl Bi fikrim yok. Kendi doktorum su hastanesinde doğum yaptırıyor 😊
Fatihinannesiyavuz Busracobann sen kaç haftaliksin canım ilk doğum mu yoksa ikinci mi aysel hanımla tecrübeniz var mi 😊😊
Fatihinannesiyavuz Canım bugün aysel hanıma gittim kontrole danışmaya sordum 1 gecelik ücret epidural 28 günlük kuvez doğum sonrası 28 gün içerisinde yapılan muayeneler de 15 tl oluyor muş bunlar içerisinde dedi
Busracobann Fatihinannesiyavuz ilk kızımı onun sayesinde kuvoze girmedi çok ilgilendi bu ikinci gebeliğim yine yola onunla devam ediyoruz 27 haftadayim sen kaç haftaliksin ilk gebelik sanırım