Burcum Duyguhan benim de aynı şekilde. Gerinirken çıkacak gibi oluyor. Günde 2-3 kezde en az 2 dk falan hıçkırıyor. Ciğerleri gelişiyor kuzuların😊
EmirMelike Merhaba anneler ilk bebegimi sezeryanla dunyaya getirdigim icin ikincide haliyle sezeryan şu an 35-7 haftalik hamileyim kasilmalarim uzun zamandir vardi gun gun daha cok artti .dr gittim nstde cikti kasilma bu bir sorunmus eski sezeryanlı oldugum icin ..bende vucut hazirliyor normal diyordum ama korkulmasi gerekiyormus erken dogum hapi verdi onlemek icin acilmada yok suda iyi bebegimde iyi cok sukur..ama bu kasilma ne anlamadm
Burcum EmirMelike kasılma şeklinde mi sadece yoksa hem ağrınız var hem de bebek karnınızda ritmik olarak kasılıyor mu?
EmirMelike Eve yolladi biraz serumlarla rahatlayinca ve agrin olursa gel dedi ..eve geldim agrim basladi ilaclarin etkisi gecti gitmeye korkuyorum gidersem alir hemen ameliyata gitmesem canjm yaniyor ne yapcam bilmiyorum bakalim
Cnnhls Bende sordum sertleşme toplanmayı doktora normal dedi 30. Haftadan sonra yalancı kasılmalar basliyor haftalar ilerledikçe çoğalıyor doğuma hazırlanıyor rahimde bebekte düzenli değilse yürüyünce de pozisyon değiştirince de geçmiyorsa iki dakika bir oluyorsa o zaman doğum eylemi için şüphelenilmesi gerekiyor onun haricinde normalmiş magnezyum alabilirsin kasılmalar için dedi doktor