Gamzeoztrk Merhaba hanımlar 2 gündür bebeğimin hareketlerini eskisi gibi hissetmiyorum daha az ve hafif hissediyorum bu durumu yaşayan var mı acaba bu haftalarda normal mi 🙏
Nurmiray Gamzeoztrk 32+1 olduk bazı günler hafif hareket ediyor bazı günler daha sert normal bence çünkü yeri daralıyor rahat hareket edemiyor
Baobap Gamzeoztrk tam olarak ben! 😄 bir günde hareketleri azaldı. 33.haftamda. Hiç korkmayın. Hareket ediyorsa ne kadar ettği önemli değil. Yerleri daralıyor haliyle az hareket ediyorlar. Benimkinin hareketleri azaldıktan sonra kontrolümde vardı hatta hiç bir sorun çıkmadı.
Kvsr-klm Gamzeoztrk 35 haftalıgım benımkınınde azaldı canım ama hıc etmıyo degıl arada edıyo bellı edıyo kendını
BurcuLice Gamzeoztrk 33+5 haftalığız bizdede öyle keyfi olursa kıpır kıpır keyfi yoksa minimal haraket ediyor elimi karnıma koyduğumda hissediyorum önemli olan haraket etmesi hiç haraket etmiyorsa endişe edin sağlıkla gelsinler inşallah
Gamzeoztrk Baobap öylemi çok sevindim 🎉 Daha az hissediyorum kontrolümde Perşembe günü çok tedirgin olmuştum 🙏
Baobap Gamzeoztrk hiç korkmayın. Bebek bu haftalarda artık çok hızlı büyüyor. E bizim karnımızda bi yere kadar büyüyebiliyor. O yüzden daha da azalıcak hareketler. İçiniz rahat olsun😊
Esekoldurengunes Bugün tam 34. haftama girdim. Geçen hafta bizim de bebişin hareketlerinde bir azalma başladı. Ve bu haftalarda bebek hareketlerinde azalma normalmiş, yeri daralıyormuş. Bu sebepten hareketlerini az da olsa hissediyorsanız endişe etmeyin 😊
Gamzeoztrk Esekoldurengunes Çok teşekkür ederim heyecan korku herşeyi yasiyoruz 🥰sağlıkla kavusalim 🙏
BurcuLice Gamzeoztrk endişelenme haraketleri azda olsa hissediyorsan bendede öyle çünkü tatlı birşeyler atıştır sol tarafına yat bakalım bi haraketlenme olacak mı
socialmom0 Gamzeoztrk bende ayni durumdayım korkudan nts ye girdim ama sorun çıkmadı sanirim yeri daraldı ve rahat hareket edemiyor artik