gizemozdemir1990 Gunes3434 size ne hanimefendi? Benim cok param var, calisiyorum maddi durumum cok iyi, 200 TL benim icin cok ucuz, aliyorum odasina koycam cocugumun. Istersem fotograf cekerim istersem sus olarak tutarim. Siz almiyorsaniz almayin, elestirmek niye???
Zeynep248 gizemozdemir1990 inanın ki hislerime tercüman oldunuz 👏🏻Yok İnstagrama foto atmak için miş yok egonuzu tatmin etmek için miş miş bi laf vardır dervişin fikri neyse zikri de odur 😉Parasıyla değil mi durumu olan alır olmayan almaz isteyen foto çeker isteyen süs der koyar kenara bu kadar basit bir de özenti yapılıyormuş gibi tavırları yok mu bu ürün kişiye özel mi üretiliyor bu neyin kafası abi yaa istediğim gibi odama koyar süslerim ne yani özgün olmak için çaba haline mi gireyim bir yerlerde görüyoruz hoşumuza gidiyor alıyoruz ve gayette hoşş bu benim seçimim benim zevkim yok özgün olayım yok farklı olayım diye bi tavır halinde değilim baydınız bi gidin abi ya he sizsiniz okeeeyyyy 😉✌🏻
Gunes3434 gizemozdemir1990 akılsız para ile ilgili bir yorum yapmadım, okuduğunu anla önce 🤣🤣 üüff şu tripler var ya hasta oluyorum ne çok gocundun öyle. Ayrıca aşağılık komplekslerinin kokusu buralara kadar geldi. Parası çokmuş bide ay bizim hiç yok bize de alsana😬😬 200 tl nin bile havasını atıyorsun burda, ne kadar küçük bir dünyan var öyle. Hem Bizim paramız belki sizden daha çoktur niye kendinizi küçük düşürüyosunuz böyle vasıfsız cümlelerle 😀😀
gizemozdemir1990 Zeynep248 bide benim yazdigimi anlamamis, bana parasiyla hava atiyor demis😂 ahh ahh asagilik kompleksi olan kiskanc insanlarin ulasamasigi cigere verdigi tepkiler bunlar😂 @Gunes3434
BabyAys paradiseeeeee aynen ya ikinci el uygulamalara bakmistimta o fiyatlar neydi oyle ya iki kati🤦♀️
gizemozdemir1990 Gunes3434 iste sizin yorumunuz bunu hak ediyordu ondan ironi yaptim ama anlayamamissiniz😂
Gunes3434 gizemozdemir1990 valla kızlar o kadar vizyonsuzsunuz ki asıl benim anlatmak istemediğimi anlamamışsınız ve burda gocunup duruyorsunuz. İnanın sizin gibilere laf anlatmak ince ince detaylara girmek beni çok yoracak kendimi yormak istemiyorum😀 cehaletiniz mutluluğunuz olsun 😀size iyi akşamlar 😀
Bmom gizemozdemir1990 arkadaşın profiline gir canım sadece her postta kendince yargı dağıtma derdinde o yüzden boşver özel hayatındaki sinir stresini burda yazarak insanlardan çıkartmaya çalışıyor nasılsa gözükmüyor klavye başında yaz babam yaz😂😂
Emsare Ne oluyor ya ne bu tantana 🤣 sakin olun kızlar, belli ki hormonları tavan yapmış canı sıkılmış arkadaşımızın.
gizemozdemir1990 Bmom siz soyleyince girdim, aynen oyle olmus😂 napcak iste bos bos sallayip egosunu tatmin edecek🤷🏻♀️