NilGrl paradiseeeeee bilemiyorum 🤷🏼♀️ Onun yerine daha eğiti- öğretici bir oyuncak almak bana daha mantıklı geliyor 😂 eğitimci olmakla alakalı olabilir 😂
paradiseeeeee kedidirokedi baktım ama güzel sefil zürafalar kaslı kaslı duruyor hm daha şirin bilgi içim teşekkürler 🥰
kedidirokedi paradiseeeeee rica ederim bütün çocuk odalarında zürafa görmekten gına geldi açıkçası sizede denk geldi söyledim umarım aradığınızı bulursunuz ☺️🌸
Sevdalianne NilGrl ben de kesinlikle vermem. O parayla cocugun gelisimi destekleyen baska oyuncak alirim. Anlamiyorum şu zürafa aşkını şaşkınım
Gunes3434 Sevdalianne instagrama fotoğraf atabilmek için istiyor çoğusu bu kadar yana yakıla 🤣. Egolarını zürafa fotosu atmakla tatmin edecek o kadar çok insan var ki.. he tamam he en güzel odayı sen yaptın en zevkliside sensin tamam 🤣🤣 görüyolar alıp copy paste yapıyolar sonra zevkli sanıyolar kendilerini.. yiyosa özgün ol bakalım
Mimhb Gunes3434 bi zürafaya çok anlam yüklemişsiniz. İsteyen alır istemeyen almaz. Alan kişileri bu şekilde eleştirmeniz hoş değil.
gizemozdemir1990 Gunes3434 size ne hanimefendi? Benim cok param var, calisiyorum maddi durumum cok iyi, 200 TL benim icin cok ucuz, aliyorum odasina koycam cocugumun. Istersem fotograf cekerim istersem sus olarak tutarim. Siz almiyorsaniz almayin, elestirmek niye???
cileklidondurma Gunes3434 Ööf kesinlikle katılıyorum Zürafa kusacağız artık özenti bloggerlar sayesinde her şeyin cılkı çıktı birde sophie zürafası 😅😅
Gunes3434 Mimhb ben anlam yüklemedim anlam yükleyenleri izah ettim. Bana göre de Sizin eleştirenlere yorum yapmanız hoş değil. İsteyen eleştirir isteyen eleştirmez :)
Mimhb Gunes3434 insanları egolarını tatmin etmekten tutunda görgüsüzlüğe özgünsüzlüğe kadar suçlamışsınız. Ve bunu da sanırım kendiniz de hak görüyorsunuz. İnsanlara hakaret düzeyinde eleştiri yapabiliyorsanız rahatsızlıkların dile getirilmesine de açık olmanız lazım. İyi günler dilerim.
Gunes3434 Mimhb herkes için elbette söylemiyorum ancak tam olarak böyle tipler çok fazla var. Zaten günümüzün sorunu da bu değil mi, sistemin artık bu tipleri yarattığı.. ve aslında ne kadar tehlikeli olduğu, kişilik bozukluklarına kadar yol açtığı.. biraz gözlem yeteneği olan herkes zaten bunun farkında.. duyarını kasmakta olduğunuz şey sizi sanırım fazla gocundurdu zira üzerinize alınmayıp eleştirime cevap vermeyebilirdiniz.. size de iyi günler.