paradiseeeeee Merhaba güzel anneler hm zürafası stoklara girmiyor yada giriyor anında tükeniyor bazı fenomenler fazla fazla alıp pahalıya satıyorlar bizlere de bişi kalmıyor stoklara girerse yazarmısınız kızlar
mommyjean paradiseeeeee bu insanlar niye bu kadar aç gözlü anlamıyorum. Çok da ucuz bişey değil hani 🤦🏻♀️
paradiseeeeee Cressida bi çok anne bekliyor 2.3 ay önce buldum tam stokalra girmişti gece 12 saat hatta burda post atmıştı bi annemi sagoslun zürafa stokları açıldı alın hemen diye girişim siteye kartım yoktu eşim uyumuştu 😂 kaçırdım ama artık kaöırmam şimdi bekliyorum geceleri giriyor stoklara genelde
paradiseeeeee -Cansu- geceler dikkatler 23.24 arası o saatlerde giriyor hatta bi post atmıştı bi annemiz sagolsun burdan haberim oldu da girişim hemen sizde atımda bulursanız anında post atın alalım çok bekleten var karaborsaya düştü ürün valla 😂
paradiseeeeee Lilis öyle 179 alıp 900.1000 arası fiyat satıyorlar dolap uygulamasını gir bak görürsün karaborsası 😂
Emsare Ya ben aldım bunu, kızım yüzüne bakmadı sattım ben de… bir aydır nerede diye ağlıyor alamıyorum da 🤣 ay fena
paradiseeeeee Emsare kız o satılır mı ben aksesuar olaraka istiyorum kaldın oda da tam resim çekmelik şık duruyor
Zdk paradiseeeeee evet fazla fazla alıp satıyorlar. Ben letgodan aldım. Aldığım kişi satmak için fazladan almış 100 tl fazlasına aldım
paradiseeeeee Zdk iştr hep onların yüzünden bizler madur oluyoruz ayıp ya sosyal medya dan hm sayfasına yazdım resmin altına stokakrda yok niye getirmiyorsunuz ayarlardır bekliyoruz diye sizde yazın kızlar