Fatmanur88 Kizlar dün bı post açmıştım14+1 Pembe leke gördüm diye bugün doktora gittim düşük riski var dedi iğne verdi progeston verdi haftaya tekrar gel dedi bu drumu yaşıyan varmı bu süreci nasıl atlattiniz çok tedirginim heran birşey olucak diye
zeytinkiz Fatmanur88 canım korkma bende de oldu 6.haftamdan 9. Haftama kadar sürdü 8. Haftamda iğne oldum her ihtimale karsı yapalım dedi 1 hafta içinde geçti ama ben yatmıyordum o dönemler o yüzden o kadar sürmüş olabilir. Ayaklarınızın altına yastık koyun yatın bol su için ve hiç biş yapmayın bir yere uzanmayın. Ben Bılaşık mak. Bile boşalsam kanamam oluyordu şükür şimdi 17. Haftadayım risk falan yok şuan
Fatmanur88 zeytinkiz benimde dinlenme gibi imkanım yok olsa yaticam bugün bol bol yatmayı planlıyorum birisi gelmesse tabi doktorumda kendine dikkat et etmezsen yatmassan bu sorun azalmaz artar dedi maşallah siz atlatmissiniz Allah bir daha yaşatmasın sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi
zeytinkiz Fatmanur88 amşn canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah. Evet yatmak cok faydalı ve plesantanında dogru yere yerleşmesini kolaylaştırıyor ayakta cok duranlara genelde aşagı yerleştiği için risk olusturmuyor dogumda bile. Bilginiz olsun 🙄
Fatmanur88 zeytinkiz evet malesefki öyleymiş doktorumda söyledi kendini kendin düşüncen dedi yat bol bol sıvı al oğlumda hic böyle şeyler yaşamadım şimdi çok korkuyorum
zeytinkiz Fatmanur88 her hamilelik bir olmuyor malesef haklısınız ama kendimiz için yapmak zorundayız. Sonrası Allah korusun daha olumsuz sonuclara yol açabiliyor.