Sedaerdogaan Merhaba arkadaşlar geçen yıl ekim ayında kürtaj oldum parsiyal mol gebelik çıktı 1 yıl gebelik yasak fakat ben tıbbi genetik ve pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum yaptıran varmı aç tok farkediyormu lütfen yardımcı olun
rmdfile Sedaerdogaan ben yaptırdım açlık tokluk fark etmiyor. Üniversite hastaneleri ve bazı özel hastanelerde yapılıyor testler
bebisini-bekliyor Sedaerdogaan bende 2.düşük sonrası eğitim arastırma da yaptırdım pıhtılaşma cıktı yaptırabilirsen iyi olur
Sedaerdogaan rmdfile ben Elazığ şehir hastanesinden tıbbi genetik bölümüne Çarşamba gününe randevu aldım inşallah bakarlar tek kayıpta balıyorlarmı
Nry0682 Sedaerdogaan devlet hastanesi üç kayıptan önce bakmıyo malesef.Bende ekim 2020 de yaptırdım özelde.Kan pıhtılaşmam cıktı.Şimdi 12 haftalıgım ögrendigim erken dönemde kan sulandırıcıya başlattı doktorum.Ac tok farketmiyo bir tüp kan alıyolar.
rmdfile Sedaerdogaan ben özelde yaptırdım canım ama üniversite hast yaptıracaksan 2 düşük yaptığını söylersen yaparlar arkadaşım öyle yaptırmıştı.
Sedaerdogaan Nry0682 sağlıkla kucağına al inşallah canım bende doktora 2 kayıp diyeceğim inşallah bakar
Sedaerdogaan rmdfile bende öyle diyeceğim sağol canım teşekkür ederim aynı şeyleri tekrar yaşamak mı gerekiyor yani ilkte baksalar nolur bende bunu anlamıyorum
rmdfile Sedaerdogaan sorma canım sistemin yanlışlıkları işte ben 3 kere yaşadım pandemi dönemine denk geldi gerçi ama ilk düşükten sonra yapsalar zor bir şey de değil.
bebisini-bekliyor bebisini-bekliyor ınsallah haftasını senı yönlendiren doktoru felan soruyor kurtajı yapan doktorun adını vermiştim
rmdfile Sedaerdogaan evet canım eşim de verdi . İki genimde pıhtılaşma çıktı test sonucunu öğrendiğimizde ecoprin başladık hamile olduğumu öğrendiğimizde de kan sulandırıcı iğneyle devam ediyoruz 28. Haftadayız inşaallah bu sefer sağlıkla gelir 🤲🏻 Rabbim size de tekrar en sağlıklı şekilde nasip eder inşaallah
Sedaerdogaan bebisini-bekliyor beni doktorum yönlendirmedi ben kendim yaptırmak istiyorum sorun olurmu
bebisini-bekliyor Sedaerdogaan benı de kimse yonlendirmedi aslında ben sorunca gidebilirsin genetiğe demişti ondan sorunca genetik doktoru oyle dedim
Sedaerdogaan rmdfile merhaba canım eşin içinde ayrı randevu aldınmı yoksa tek senin randevun yeterli oldumu bi kaç şey gördüö eşiniz içinde randevu alın diye ama merak ettim almalımıyım
bebisini-bekliyor Sedaerdogaan rica ederim canm hayırlı haberler alırsın insallah saglıklı gebeliğin olur