zeynepylmz Nasıl geçiyor günleriniz kızlar artık son haftalardayız Allah’ın izniyle yakında bebeğimize kavuşacaz 😍
Bsramtrc zeynepylmz merhabalar gün geçtikce ağırlaşıyoruz ☺️ Esyalarımız hazır odamız hazır geriye sadece valiz hazırlamamız kaldı ☺️🙏
Minnosunannesiii zeynepylmz ahhhhh bi an önce kavuşsak nehoş olur :) zaman geçmiyor diye boyna geziyorum bi maras yaptim bi elbistan yaptım simdi köydeyim bi akc gne anneme giderim sonra eve gidip temizlik yaparim zaman gecer ins
yavrukelebekk zeynepylmz bel ağrısı başladı benim çok zorlanıyorum ama kavuşmaya az kaldı ya buna da şükür 😍
Tubacfc zeynepylmz Bel ağrısı ve kasık ağrısı başladı 2 gündür artık ağırlaştık zorluyor gündüzleri iyiken akşamları zorlanıyorum hayırlısı ile az kaldı hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah 😊
Smyy00 zeynepylmz geceleri uykusuzluk, ve mide yanmalarıyla geçiyor birde bebişim artık canımı acıtmaya başladı nasıl o kadar güçlü olabilir anlayamıyorum 😊
Nurozdemir Haftam bitmek üzere ve bebişim henüz baş aşağı dönmedi maalesef inşallah döner. Sizlerde şimdiden dönüp doğum pozisyonu alan var mı 🌝