nslhnblblky Umudumbitmedi cnm 5+6ydı gittiğimde doktor karından göremedi Vajinal ultrasonla baktı kese öyle gözüktü benimde hep solum ağrıyordu öğrenmeden önce doktoruma kese ne tarafta dedim rahmin arka tarafına tutunmuş solda dedi çarşamba tekrar çağırdı o zamana 7 haftalık olucam inşallah bebeği görüp kalp atışlarını duyucaz
nslhnblblky Ben dün eskiden kullanılan bir yöntemi denedim evde bilmem çıkar mı? bir minderin altına makas diğerine bıçak koydurdum içimden geçene oturdum bıçağa oturmuşum erkek derlermiş bide solumda benim bebeğim 👶
Gulsen4224 Umudumbitmedi ewt tatlım 10 hafta üstü olsun bakalım inşallah 😍🤭çok teşekkürler cnm güzel düşüncen için seninde gönlüne göre nasip etsin inşallah balım🤲🏻💜🌸
Gulsen4224 huma2018 balım daha büyüdükçe kese şekli değişir diye tahminde bulunmuyorum 10 hafta olsun bakıyım inşallah 🌸😘
Dry35 Gulsen4224 çatlıcam valla özür dilerim seni sıkıyoruz ama bugün ultrasondan çıktık benimki 10+6 imiş gelişimine göre oysa ben 9+5 teyim yine bak bu ultrasona belki belli oluyordur bilemedim eli kolu sürekli hareketliydi bugün https://resimyukle.io/r/DGHpVHd5Yf
annee27 ikierkekannesi0408 hayir canim rabbim bilir onu kiz veya erkek icin bisey yapilmasi faydasiz bisey oyle seylere inanma ben kazayla hamile kaldim rabbim nasip etti. Kesenin solu sagi olayi tuttu bende sadece ogullar solda kizim sagimda. Ama.kiz olsun diyede bisey yapmadim oglum olsun diyede. Yapipta tutanida gormedim belki tesaduf 😊 bnm yengem oglu olsun diye tek iliski yok sag sol yok cin takvimi hepsini denedi her defasinda 4 kizi var 😅 ben sadece dua ettim. Ogullarimda da dua ettim kizimda da bu kadar. 😊🌼
ikierkekannesi0408 annee27 inşallah bana da nasip eder Allah canım😘Şeninde bebişim sağlıkla doğsun inşallahh🥰
annee27 Dilara1903 cok ortada duruyor bide silik ultrasyon belki telden dolayidir bebek belli ama plesantasi sanki sagda gbi ona emin degilim kiz sanki cnm eger sagdaysa😊 tabi bu teoriler tutacak diye bisey yok bende ramzi tuttu yüzde 97 tutma olasiligi varmis bilimsel acidan 😊
Oznur_08 huma2018 erkek sağda olur diyolar en başından beri sağ kasığım daha çok ağrırdı ve şuan 20 haftalığız hareketleride sağda hissediyorum daha çok belkide tesadüf 😂 çin takvimleri teorilerinin hepsini yaptım kız dedi ama doktorumuz erkek dedi 🤷🏻♀️😂