Minnosunannesiii Defnenaz yengen yapti iki defa tüp bebek sonra olmadi doktorlar ne dedi biliyormusun ARTIK gelme hastanelere boşuna paralarını dökme olmaz eve geldik aradan biraz zaman geçti ramazanda bi baktık yengem hamile 9 yil sonra gelen mucizeydi simdi muhammed esadimiz 10 yaşında gecen de sünneti oldu rabbim sana da nasip eder umudunu kaybetme
Deletedmom15262 Defnenaz benim arkadaşım doğal yoldan kaldı düşükler kimyasallar sonrasında aşılama 3 kez ve 9 tüp hepsi olumsuz en son doktoru gelme yapmayalım dedi artık son kez tüp yapacaktı doktor pek istemedi tüp doğal kalıyorsun bu ayda yumurta takibi yapalım dedi o kadar tüplerle olumsuz oldu en son doğal yumurta takibiyle hamile kaldı doğurdu ve (genetik test rahim hersey temizdi ama düşükler oluyordu) bu arkadaşım yumurta takibinden önce sadece yüksek doz c vitamini balık yağ damar yolundan seanslı yaptırdı buda etki ettimi bilemem 🤷♀️
dugmeninannesiii Defnenaz umudunu hiç bir zaman kaybetme canım çok deneyip olmayanlar var rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin emin ol bir vakti zamanı vardır o bebişin em iyi zamanda gelecektir 🙏🥰
Ldy Defnenaz dördüncü tüp bebek denemem de zorla 3 yumurta elde edildi 2 si verildi biri donduruldu. Bi tane kızım oldu . Yumurta rezervim ve kalitem çok çok düşüktü kaç tane doktora gittiysem olmaz diyordu . Ve mucize oldu ben kendiliğinden tekrar hamile kaldım . 3 aylık hamileydim öğrendim ben doktora menopoza giriyorum diye gittim . Kendi tüp bebek doktorum bile inanamadı olamaz dedi ve 12 yılın üzerine kızım oldu
isimsiz123 Merhaba 😊 inşAllah benim hikayem sana umut olur 😊5 yıllık evliyiz ve 2.yıldan sonra doktorları gezmeye başladım ve gitmediğim doktor kalmadı ve her doktor sizin bir şeyiniz yok dedi bizde yoksa daha fazla beklemeyelim ve tüp bebeğe başlayalım dedik ve başladık 2018 yılında her şeyimiz inanılmaz derecede doğru ve mükemmel gidiyordu 5.gün embriyosundan 5 tane donduruldu ilk taze transferim oldu doktorlar o kadar umutluydu ki sonuç günü doktorlar bizden daha fazla şaşırdı ve biz o merkezde 3 kere olumsuz deneme yaşadık ve son olarak çift dondurulmuş embriyomuz kaldı . Tamamen tevekkül Allahın takdiri karşımıza şans eseri bir doktor çıkarttı ve biz o doktora güvendik son kalan embriyomuzu garklı bir merkezde farklı bir doktora transfer ettirdik ve yılların özlemi bize ikiz olarak geri döndü 🙏 2 embriyomda tutmuştu 😊 senin hakkında senin için daha iyi bilen bir Rabbin var 🙏 ister istemez isyana düştüm ama söylediklerimden zamanı gelince o kadar pişman oldum ki Rabbim nasip ederse 26 haftalık hamileyim bekliyoruz . Bizi ne beklediğini bilmiyoruz 😊 ve emin ol dert hiç bitmiyor ben öyle sanıyordum ki hamile olunca her şey düzelicek biticek diye ama o şeklde olmuyor 😊kese görüncek öi kalp atışı olacak mı … bunun gibi bir sürü şey 😊 hayırlısı için hep dua et olur mu 🙏
Defnenaz Kanser hastadı gibi devasız çaresiz hissediyorumm kendimi. Ağlamaktan helak oldum ki olgun karşılayacagımı sanıyordum. Çok üzgünüm. Teyzem ümmü sübyan baktırmış. Güyya hoca onların çocugu oluyor 3 ay içinde bebek gördüm demiş ama cevsen takcakmışım. Ne dicem bilemedim. Napcam ben ????
Deletedmom15262 Defnenaz canım benim o kadar iyi anlıyorum üzülme yapma etme desemde haklı bir sorgulaman var NEDEN diye ama umudunu kaybetme manevi yönden iyi hissetirecekse tak canım birsey kaybetmesin doğal yoldan kalıyorsun gebelik olur gene sağılıklı iler bu sefer insallah hiç yumurtası olmayan embriyısu olmayan transfer aşamasına gelmeyen var bizi bizden başkası belki anlamaz ama ben seni çok iyi anlıyorum rüzülme güzel kardeşim arkadaşım yalnız hissetme ben inanıyorum bir gün sende güzel haberler vereceksin insallah 💓💐🤲🏻
nisan-23 Defnenaz bende bugün 2. aşılamanin sonucunu negatif gordum birbuçuk yılı geçti nasip olmadı daha önce iki gebeligim var ilki yaşıyor çok şükür Allah ona uzun ömür versin ikinci 20 haftalik düştü kızim çok istiyor kardesi olsun birgün sormasa ertesi gün sorar ne zman kardeşim olacak diye verecek cevabım yok her adet sonrası ağlıyordum neden olmuyor diye kendimi yiyip bitirdim kafamı yumrukladim saçlarımı yoldum hatta demekki lanet kötü anne olmayi haketmeyen biriyim Allah bana nasip etmiyor dedim bir faydası olmadi kendimi yiprarmaktan başka sonra doktora gittim aşilama yaptırdım negatif şimdi tüp bebek düşünüyorum umudunu kaybetme biz elimizden geleni yapalım Taktir Allah in
Defnenaz Deletedmom15262 öyle ama çok çok üzülüyorum. En yakın arkadaşlarım hamile şuan ben de hamileydim. Düşük olacak işte. Hala kanama vs yok. Boş gebelik olup büyür mü die korkıyorum. Kürtaj vs asla istemem. allahım rabbim ramazanda hayırlısıyla yüzümü güldürsün. 🙏 çok üzülüyorum kahroluyorum. Delircem allahım resmen. 5. Düşüğüm bu :(
Deletedmom15262 Defnenaz amin canım insallah bu cem hoca bir açıklama yapmadı mı boş gebelik mi dış gebelik mi diye kanama yok bişe yok nasıl olacak Bi açıklama bir yol nasıl olacak kurtaj mı doğal düşük mü yani ilgisizler mi bunlar rabbim yüzümüzü güldürür insallah benimde çevremde herkes hamile🤷♀️
Defnenaz Deletedmom15262 bugün bebeği görmeye çağırmıştı beni. Cuma günü msj attım değerim takılı kaldı beta diye. O zaman ultrasonun anlamı yok. İlacı bırak düşük başlar 1 haftada dedi. Ne kanama ne leke ne ağrı yok. Düşük yapınca gel kontrole dedi. Çok saçma ya :( değerim 3500-3600 diye gidiyor belki yine yükseldi. Tamam sağlıksız ama belki boş gebelik ve geç kalıyorum müdahaleye. Sanırım değer düşük diye normal düşük yapacaksın dedi :(
Suzii-90 Defnenaz 4.de ikizlerime hamile kaldım ama kaybettik malesef düşük oldu 5.ye gittik negatif 6.da suan oğluma hamileyim 33+2 hic 2 kere de olmadi diye pes etme canim bizim de 11.yilimiz 12.yila giricez bu yaz hersey nasip kısmet Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucagi boş kalmasın
eebru- Defnenaz niye 3 de tutmasinki? Onemli olan embriyolar belki ilk 2si kaliteli degildi tutmadi yada rahminiz yeterince hazir degildi tüp bebek tedavisine etki eden bi sürü etken var ama üçüncüsünde tutmayacak diye bi durum yok. Burda okuyorum insanlar yillarca.pes etmiyolar instagramda karsima cikti 20.de tutmus insaallah siz 3de kucaginiza alirsiniz ama umitsizlik icin bir neden yok
Hilal1907 Defnenaz hafif pko. Sebepsiz infertilite. Hicbir sorun yok diyolardi ki yokmusta stres en buyuk dusman. 6. Da birakmistim kendimi herseyi herkesi oluverdi. Sonrasinda da normal hamile kaldim nasilsa olmuyo dedim korunmadim. Bebegim 11 aylikti. 🙈 ve hamileligim ikizdi tek yumurta 12. Haftada kalpleri durdu nasip olmadi.
Papatya-34 Defnenaz ilk tüp bebek olumsuz oldu, ikinci tüp bebek tuttu , kalbinde sıkıntı vardı doğduktan 6 ay sonra vefat etti , peşine normal yolla hamile kalmışım … sadece rabbime dua o ne derse o olur asla isyan etme 🙏
Burcucagan Defnenaz ben varım 😊 bir aşılama iki tüp bebek negatif sonuçlandı son embriyo transferi için reglmi beklerken hamile olduğumu öğrenmiştim 3 yıl önce çok şükür ikinciye hamileyim.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ♥️♥️