Annesininkuzusu01 İlk ne aşerdiniz ve aşerdiğinizi nasıl anladınız🥰 Sonuçta can çekmesinden daha farklı. Ben ilk çiğköfte aşerdim ve resmen kokusu baharatları burnumda geziyordu tadı ağzıma geliyordu
Writebirds Annesininkuzusu01 böyle oklavanın etrafına sarılıp yapılan baklava varya burgu gibi ondan ilk aşerdim sanki ağzımda tadı dolaşıyor yiyiyormuşm gibi oldu Eşime hemen dedim sağolsun işten gelirken alıp getirdi sabah akşam öğlen gittim geldim yedim
Fatosef Annesininkuzusu01 rüyama girmişti dolma gördüm 😁 daha sonra da karpuz aserdim hala da tatlı sulu bi karpuz ciksa da yesem diye sayikliyorum 🤤🤤😋
Helokuzusu İlk şöbiyet tatlısını aşerdim. Resmen ağzım sulanmıştı ve yiyene kadar kendime gelemedim. Aşerme can çekmesinden baya farklıymış o zaman anladım😅
Seztu Annesininkuzusu01 bende suan 5+5 teyim acaba aşerdiğim oldumu dedim can istemekle cokmu farklı 😂😂 genelde herşey istediğim için belkide anlamamışımdır
ogrencianne35 Annesininkuzusu01 evet 😂 bi de acılı şalgam çok içtim 😂😂 ama elmalı kurabiye de istedi canım
Annesininkuzusu01 Fatosef Arkadaşım dün karpuz aşerdi eşi gitti 120 lira küçücük karpuz buldu. Kelek çıktı diye yemedi arkadaşım evde kıyamet kopacaktı😂😂😂
Fatosef Annesininkuzusu01 geçen bende yedim korelsin diye ama ne rengi ne tadı vardı. Ben yaz karpuzu aseriyorum hala 😁 baya pahaliymis karpuzda cnm
Mercimek26 Ayy turp aşerdim ki normalde pek sevmem. Böyle bol limonlu tuzlu tadı ağzımdan kokusu burnumdan gitmemişti 😂😂
Seztu Annesininkuzusu01 yaa 😍 konuyla cok farklı ama keseyip gördün değilmi kalp atışını ne zaman duycagız 🙏🏼🙈