Tugceblc Merhaba ben evlenip İstanbul’a geldim Kartal’da yaşıyorum 33 haftalık hamileyim. Başta emsey hastanesinde Şule hanıma gittim memnun kalmadım çünkü benden bir kan tahlili bile istemedi aylarca ne vitamin ne bir şey yazdı ilgisizdi açıkçası. Daha sonra arkadaşımın tavsiyesi ile dragos gülen tıp merkezine gittim doktorumdan çok memnunum fakat 3.700tl fiyat verdi central hospital Kozyatağı ile anlaşması varmış doğumlarını orada yaptırıyormuş. Fiyat biraz fazla gelse de tamam dedim hastaneyi görmek için eşimle hastanenin yolunu tuttuk. Fakat hastaneye gidince tam bir hayalkırıklığı yaşadım😞 devlet hastanesinden halliceydi üstelik 3.700 tl ücret verecektik kaldı ki haziranda zam olacakmış daha da artacakmış fiyatlar. Normal Doğum için böyle bir parayı vermek istemiyorum. Şu an 33. Haftadayım erken Doğum riskim var 27.haftamdan beri ilaç ve iğne kullanıyorum. Lütfen bana hastane ve doktor önerin😪 parasında değilim en azından aynı fiyatı verip daha güzel bir hastane olsa Harika olurdu🙏🏻 Mesajlarınızı bekliyorum 🤓
Kevsersepettttt Tugceblc merhabalar Koşuyolu medipol hastanesini Öner’e bilirim Doğum fiyatı konusunda henüz bi fikire sahip değilim ama doktorlar ilgili alakalı Sinem hanıma gidiyorum ben gayet memnunum um ve ilgili alakalı isterseniz bi deneyin bazı doktorlar belirli bi haftadan sonra hasta almıyorlar die biliyorum y
Eliftuba Tugceblc ben de kartaldayım pendik medicalparka gittiniz mi kartal pensik civarındaki en iyi doktorlar oraya transfer oldu . Hangisine gitseniz iyidir fiyatta uygun
mrvdrmz Tugceblc Ben Bayrampaşa kolan hastanesine gidiyorum nasipse bu ay doğumum olucak muayne ücreti 60 tl normal doğum 1500 sezeryan 1950 ve doktorları cok iyi ama sana epeeyy uzakk oralarda sana yakın kolan hastanesi var mı bilmiyorum ama bi arştır istersen ama semt semt de değişiyor ücreti 🙏
Mavim Tugceblc merhaba Kurtköy de adatıp hastanesinde doç dr Saynur Yılmaz o öneririm normal 2500 tl sezeryan 2850 tl. Sigortalı iseniz muayene ücreti 81 tl . Diğer iki doktoruda iyidir öneririm. Neslihan alan ve yeliz akçelik 👌bende bu civarı çok araştırdım. Kurtköy de oturuyorum. Bence bir dene
Semahmet18 Tugceblc Bende fıtık yok ama aşırı bel ağrım oldu bu hafta hadi onu anladım kalçam da çok ağrıyor ve yürüyemiyorum acaba hergün düzenli yürüyüş yapmıyorum diye mi sizler yürüyüş yapıyor musunuz?
Tugceblc Eliftuba Canan hanımla ilgili güzel yorumlar duydum pazartesi randevu alıp Pendik medikal park a gitmeyi düşünüyorum. Çok teşekkür ederim ☺️
zynpnil Eliftuba bende medikal parkta Şeyma hanıma gidiyorum umıt hastanesinde çalışırken ilk bebeğimde de onun hastasıydım tavsiye edebilirim çok iyi bir doktordur.
mesit34 Mehmet toprak hastanesi birsen tursuna 39 haftamda gectim sen beni düşün ??? Suan bir kez muayeneye gittim ve dogumu orada yapıcam cünkü hamileligimin ilk 30 haftası özel bi doktora göründüm ama doktor yurt dısı seyahati yüzünden vazgectim zor durumda kaldım sonra bezmialem dragosa gittim oradada ölcümler inanılmaz farklı cıkıyor düşük cıkıyor hastane eski cihazları eksi icim elvermedi suan 39+1 im mehmet toprak hastanesi birsen hanıma gittim ve dogumumu orada yapacagım
SaniyeBektaYazc mesit34 merhaba bende 17 haftalık hamileyim birsen hanıma gidiyorum ilk ayımdan beri normal doğum mu yapıcaksınız merak ettim
Puhukuzusu Mavim Merhaba acaba Ersoy Hastanesi hakkında bilginiz var mı? Ben evime yürüme mesafesi diye oraya gidiyorum Ayşegül hanım’a, Adatıp’ı da ismen duydum. Tavsiyeniz var mı Ersoy hakkında, iyi-kötü
HabibeGlrmr Tugceblc medical park nergiz hanım siddetle tavsiye ederim veya yüzyıl hastanesi nihal hanım ikiside cok iyi ben cok memnn kaldm
Belemirnisa Tugceblc merhaba kartalda vera hastanesi var ben 12 gün önce orda doğum yaptım doktorum ayşe hanımdı ben çok memnun kaldım hem hastaneden hem doktorumdan normal doğum 1200 sezaryen 1400
Mervezngn Belemirnisa ilk haftalarımda ona gittim kanla ilgili sıkıntım çıktı bizi cok korkuttu daha bişey bilmeden etmeden Doğumda ölürsün dedi anında değiştirdim o kadını hiç memnun kalmadım
Edos Ben kartal vera hastanesine gidiyorum doktorum didem hanim cok memnunum siddetle tavsiye ederim. Cok güler yüzlü cok ilgili bayan 👏 Normal dogum 1200 sezeryan 1400 muayene 65 tl. Ayrica hastanede ayse hanımda var kadin dogum uzmani ondan da cok memnunlar
HalilNehirGamzeTemurMola Tugceblc Merhaba! Kartal umut hastanesini tavsiye edebilirim doktor da fatih birol cok iyi bi doktor
Mervezngn Tugceblc bende Kartal’da yasıyorum Pendik yüzyıl hastanesine gidiyorum eşimin tarafı hep orda Doğum yapmış bende memnunum suan doktordan siz nerdesiniz tam olarak
Belemirnisa Mervezngn ben çok memnundum ayşe hanımdan hiç sıkıntı yaşamadım hamileliğimin ortasında geçtim ayşe hanıma inanılmaz iyi bir doktor bana göre tabi kişilere göre değişiyor memnuniyet o yüzden birşey diyemicem
Sevcansevcan Tugceblc Pendik te benim doktorum bnde Gebze'de yaşıyorum heray düzenli olarak gidiyrm özel muyane anlaşmalı hastane ama tek kelime ile mükemmel bir doktor ismi Medet yılmaz bı araştırın gidin bana dua edersiniz