Banubaytok Kızlar 29 haftalik gebeyim ben biraz soğuk iciyom vok içim yaniyo canım istiyo arada bi dondurma yiyom sizce bi sıkıntı cikarmi
Meless Banubaytok ooo benim ciğerim yanıyor resmen soğuklarda bile buz gibi maden suyu içiyorum miss gibi. Hiçbir şey olmaz inşallah. Kola falan canınız isterse için ama çok içmeyin. En güzeli maden suyu
Banubaytok belisslinaa perşembe günü silemem lazım doktora bana iyi değil diyolar herkez soğuk yemek içmek ama dayanamiyom
Banubaytok belisslinaa bizim hasta olmamız sorun değil de bebek için bi sıkıntı çıkmasın bide ben 6 ay boyunca hiç sırada azıma almadim eşim bebekle beni terk ettinden begri günde bi ikitane iciyom
Banubaytok belisslinaa biliyom ama babasi olcak serefsiz yüzünde arada bi almaya başladım perşembe günü kontrolümüz var doktora dicem ben biraz sigara içtim bisey varmı diye bidaha azıma almayım diyom ama gene kötü haber duyunca aliyom
Banubaytok Meless yok kola icmiyom ben sade soda çok iciyom meyve suyu dondurma vallaha mide yanmayi bile kesiyo
Meless Banubaytok aynen canım soğuk soğuk yoğurtta çok iyi geliyor. Bende senin gibiyim asla sıcak bir şey içmek istemiyorum
zeytinkiz Banubaytok yaz kış evden dondurma eksik olmuyor ilk zamanlar özellikle resmen içim yanıyordu dolaba meyve suyu falan koyup içiyordum gece uyanıp bile içtiğim oluyordu ne olacak yani millet de herşeyi cok bilir herkes jinekolog maşallah başımıza 🙄🤭