esraemreee Kızlar günde 3-3,5 Lt su içmemiz söyleniyor. Ben günde 1,5 lt zor bitiriyorum. Aranızda benim gibi olan varmı ? Daha çok su içmemiz için napmamız lazım?
Seztu esraemreee bence 2 litre içmemiz ideal bende su içemiyorum ama fazla suda zehirlenmeye yol acabiliyor diye duydum
GFOK21 esraemreee bardakla içeme 1 litre şişe al günde 3 defa doldur bitir bence daha kolay olur ben öyle yapıyorum
Mom041 esraemreee valla ben en fazla 2 lt falan içiyorum bence yeterlidir gerisi de şişiriyor beni zor yani. Su içmek için kendine bi termos yap onu doldur elinin altında olsun bittikçe doldur ufak ufak iç. Ben de bi tane var 2 bardağa denk geliyor 4 kere doldursan günde ufak ufak 2 lt nerdeyse içmiş oluyorsun
Banubaytok esraemreee mecbur içmem lazım zorlada olsa bende zorla iciyom. Ama 3 litreyi buluyo biraz tatlı yiyince çok şu iciriyo
bngs_irem esraemreee bende aynıyım 1 litre anca belki onu bile içemiyorum. Bu yüzden gün içerisinde süt, kendi yaptığım meyve suyu gibi sıvılar almaya çalışıyorum suyun yerini tutmaz ama en azından sıvı almış olurum diye
Dilekcnkn esraemreee valla ben öyleyim su zaten faydalı ağrılar için vs ama doktora söyledim dedim midem bulanıyor su içince limonlu su içebilirsin dedi öyle yapıyorum daha fazla içesim geliyor sevdiğim için birde sizde öyle yapın inşallah birazda olsa içersiniz bende en fazla bir buçuk litre yani
belisslinaa esraemreee su ödemi azaltır enfeksiyon riskini önler aklınıza geldikçe için mutfağın önünden geçerken için mesela aklınıza gelsin çok su içmem lazım diye bi anda da iki üç bardak içmeye çalışmayın zararlı.
Dua35 esraemreee merhaba bende siz gibiydim 20 haftaya kadar 1 ,5 litreyi anca bitiriyordum sonra enfeksiyon çıktı böbreğimde genişleme çıktı ve artık şişeyle geziyorum su gerçekten çok önemli bence içine meyve koyup aroma vererek deneyebilirsiniz kaç haftalıksınız ?
naz_tugce esraemreee bende içmiyordum ama içmek zorundayım gözümün önüne koyuyorum hep şişeyi gördükçe içiyorum