Bersu26 İlk 3 ayda baş agrisina nane yağı kullanan oldu mu icinizde , rahim kaslarını genişlettigi söyleniyor ama emin degilim
BTSG04 Bersu26 ben çok kullandım canım migrenim ilk 3 ay çok sık oldu ve tek kullanabildiğim nane yağı oldu doktorum sakınca görmedi. Şakaklarıma masaj yaptırıyordum
Candice07 Bersu26 ben her baş agtımda kullandım, ilk 3 ay ilaç kullanamadıgım için. Faydasını da gördüm. Bir de lavanta yagı almıstım ikisini birden kullanıyordum
bebishmom Bersu26 ben de hamileliğimin ilk 4 ayında çok kullandım. Başınıza sürüp masaj yapın ve Tülbent ile bağlayın. Çok sürmeyin. Mentol etkisi bütün vücudunuzu buz gibi yapıyor sonra
bebishmom Bersu26 bir de bir Tülbent e veya çift kat kağıt havluya kolonya ve karabiber sürüp alnımda bekletiyordum. O da iyi geliyordu. Ağrılarımı çekiyordu. İlk 4 ay çektiğim baş ağrısının haddi hesabı yok
Haticecakirr Candice07 canım yalnızca şakaklarındaki mı kullandın günlerdir baş ağrım geçmiyor normalde ilaç kullanan biri değilim zaten şimdi hiç kullanmak istemiyorum nasıl kullanmalıyım nane yağını ?