SevgiErcan Yaseminece evet maalesef ama bi doktoruna daniş belki bi. İlaç önerir sana çğnkü aşırı kötü bi durum
Yaseminece SevgiErcan ilac verdi ama hicbisey kar etmiyo bu gecede uyki yok bana deli gibi kasiniyorum
Onrhly06 Yaseminece uyuz vakaları cok yaygın bu ara tarıfınız de uyuz vakasına benzerlık gosterıyor bunu da bi danışın cıldıyeye gıdersenız
Yaseminece Onrhly06 kendi doktorum pupp dedi bugun gebelik alerjisiymis ve ancsk dogumda gecermis gitgide artacak dedi. zafen her yerim kkabarik ve kasiniyo. Dayanamazsam yarin sezaryen olucam muhtemelen
Onrhly06 Yaseminece inşaallah bir an önce saglıkla bebegınıze kavusup sagsaglım dogumunuzu yapıp kurtulursunuz sıkıntınızdan ben yinede benzer ihtimalıde soylemek ıstedım nedenı bulunamayabılıyor bazen diye uyuz olmamasına sevındım
Yaseminece Onrhly06 amin amin hepimiz saglikla kavusalim insallah tesekkur ederim uyuz gibi bisey buda zaten ya kasıntı delirtiyo sirf ondan erkenden dogum yapicam bugun sezaryen oluyorum
orkide21 Yaseminece canım kesin urtıker senşn lanet bişey bu ılac vermedi mi dayanılmaz bişey doğumdan sonra geçer şnşallah ben bile dogumu bekliyorum senşn gibi ağlaya ağlaya gittim ben de doktora